RTFKT ve Rimowa, Yeni Bir NFT Koleksiyonu Çıkaracak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni nesil spor ayakkabı stüdyosu RTFKT, bir NFT koleksiyonu ve NFC bağlantılı bir fiziksel bavul çıkaracak. Bunun için ünlü bagaj üreticisi Rimowa ile ortaklık kurdu. Stüdyo yeni ortağıyla beraber, NFT koleksiyonu ve NFC üzerine çalışacağını açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

RTFKT Özel Bavulunu Tanıttı!

Birinci sınıf Alman bagaj şirketi Rimowa, Nike’ın sahip olduğu dijital moda girişimi RTFKT ile bir NFT koleksiyonu üzerinde çalışıyor. Ayrıca şirketler, NFC bağlantılı yeni bir lüks valiz çıkarmak için yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Markalar iş birliğini, 24 Ekim 2022’de web sitesinde yaptığı bir kamu açıklamasıyla duyurdu.

Basın açıklamasında Rimowa, şirket ile yeni iş birliği hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, ‘fiziksel ve dijital işçilik dünyalarını birleştirmeye hazırız’ dedi. Asırlık Alman şirketi, 888 NFT’lik yeni bir koleksiyonda RTFKT ile uzmanlığını Metaverse’e taşıyacaktır. Ayrıca Rimowa, NFT’lerinin 888 sınırlı sayıda fiziksel bavula dönüştürüleceğini açıkladı.

Bagaj şirketine göre bu, ‘kripto topluluğunda şansı simgeleyen sayıya’ bir göndermedir. Yeni sürümde Web3 meraklıları için 2222 RTFKT ve RIMOWA WorkerBots’ta yer alacaktır. 27 Ekim’den itibaren kullanıcılar, NFT’lerini basabilecektir. Ayrıca yeni bavulun sınırlı bir sürümünü edinmek için Metaverse’teki RIMOWA istasyonuna erişebilecektir.

Şirketlerin Metaverse Alanı

27 Ekim’de yeni NFT’nin lansmanından önce, RTFKT ve RIMOWA etkileşimli bir kampanya oluşturdu. Ayrıca kripto topluluğunu saldırıya uğramış bir RIMOWA ve RTFKT Uzay İstasyonunu ortaya çıkarmak için zorlukları çözmeye davet etti. Kullanıcılar, sınırlı sayıda NFT’lerini basmak için uzay istasyonunu yeniden etkinleştirecektir.

Mücadelenin ardından, NFT sahiplerinin bavulun fiziksel bir versiyonunu kullanmak için varlıklarını taklit edebilecekleri özel bir dijital etkinlik olacaktır. Ayrıca, RIMOWA ve RTFKT tarafından oluşturulan diğer birçok fiziksel ve dijital varlık, yeni etkinlikle piyasaya sürülecektir. Bunlar, bavulun dijital ve fiziksel yinelemelerinin yanı sıra dört farklı giyilebilir avatar içerecektir. Ayrıca etkinlikte, kripto topluluğu RIMOWA ve RTFKT WorkerBot’lardan birini satın alma şansına sahip olacaktır.

Yeni anlaşmayla beraber şirketler, kullanıcıları Metaverse’e çekmeyi hedeflemektedir. Kullanıcıların Metaverse ilgi göstermesi, sektör açısından da oldukça önemlidir. Yeni girişimlerin artış yaşaması sektörün geleceği ve gelişimi bakımından oldukça değerli. Ayrıca NFT’lerin Metaverse ile kullanılması gelecekte neler olabileceğine dair kullanıcılara fikir edinme şansı verecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RTFKT ve Rimowa, Yeni Bir NFT Koleksiyonu Çıkaracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!