PayPal ve Western Union Metaverse’e Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok uluslu şirketler, gelişen Metaverse dünyalarında bir yer edinebilmek için USPTO’ya başvuruda bulundu. PayPal ve Western Union’un USPTO’da Metaverse ticari marka başvurularına girmesi para transferleri konusunda oldukça önemlidir. American Express ve Coinbase yılın başlarında küresel para havalesi konusunda başvurularda bulunmuştur. Şirketlerin Metaverse ticari marka başvuruları bu girişimleri takip ediyor. Ticari marka avukatı Mike Kondoudis, son tweet’lerinde, PayPal ve Western Union’un 18 Ekim 2022’de ticari markalarını kaydettirdiğini açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

PayPal Metaverse Başvurusu

PayPal, haziran ayında ABD müşterilerinin cüzdanlarına kripto para yatırabileceklerini ve çekebileceklerini duyurmuştur. Şirket, Blockchain ile ilgili her konuyu araştırmaktadır. Ayrıca son girişimler, bunu doğrular niteliktedir. PayPal’ın dosyaları, dijital ve sanal kripto para birimleri, dijital varlıklar ve token’ları satın almak, satmak, depolamak ve takas etmek için kullanılabilecek indirilebilir yazılımları içermektedir.

Yazılım kullanıcıların tümünün, PayPal ekosistemi içinde dijital varlıklarını aktarmalarına olanak sağlayacaktır. Ayrıca depolama ve yönetme işlemleri platform üzerinden gerçekleştirilecektir. PayPal, tüm bu seçenekleri gerçekleştirmek istiyor. Bunun için sanal para transferi ve ödeme işlemlerine özel Metaverse ticari marka başvurusunda bulunmuştur.

Western Union Metaverse Başvurusu

Western Union, kripto ödeme hizmetlerini benimseme konusunda diğer para havale şirketlerinden daha yavaş hareket etmektedir. Ancak gerçekleştirdiği son başvuru, Web3 teknolojisinin geleceğin farkına vardığını ortaya çıkarmıştır. Ayrıca şirket, bunu benimsemezlerse geride kalacaklarına dair açıklamalar gerçekleştirdi.

Dosyalar, dijital bir ticaret borsası için planlara benzeyen şeyleri içeriyor. Ayrıca geleneksel para transferi işinin yanı sıra kendi token’ları üzerinde çalıştıkları da ortaya çıkmıştır. Bir para transfer hizmetinin kendi token’ını çıkarması oldukça önemlidir. Piyasa da söz sahibi global şirketlerin bu tarz girişimler, fazlasıyla dikkat çekiyor.

Metaverse Ticari Başvurularda Ciddi Bir Artış Görünüyor!

PayPal ve Western Union dahil olmak üzere birçok uluslu şirket, Web3’ün gelecek olduğunu düşünmektedir. Ayrıca şirketler, değişim için iyi bir konumda olduklarından emin olmak istemektedir. Büyük ve güçlü Metaverse patentleri ortaya çıktıkça, sektör bir kez daha kararlılığını gösteriyor. Şirketlerin güçlü ve büyük olması sektör bakımından oldukça önemlidir.

Bu girişimlerin artması, mevcut kripto kışında bile sektörün güçlü duruşunu gösteriyor. Sektörün bu tarz dönemlerde güçlü durabilmesi, gelecek bakımından büyün bir önem teşkil ediyor. Global şirketlerin sektörde ki artışı, diğer Web3 girişimlerinin de zaman içerisinde güçleneceği anlamı taşıyor. Bu da Web3’ün hayata entegre olmasını daha kolay bir hale getirecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PayPal ve Western Union Metaverse’e Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!