Bitcoin Minör Direncinin Üstüne Çıktı: BTC Teknik Analiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sizler için son 24 saatlik periyotta %5,5 yükseliş performansı gösteren Bitcoin’in (BTC), teknik görünümünü inceleyeceğiz.

Uzun zamandır dar bir aralıkta işlem gören Bitcoin, TSİ dün akşam saatlerinde yükselişe başladı. 20.400 dolar seviyelerindeki direncine kadar hızlıca gelen Bitcoin, bu bölgedeki direncini yaklaşık 12 saattir kırmaya çalışıyordu.

Bitcoin Teknik Analiz / 1 Günlük Grafik

20.400 dolar seviyelerindeki minör direncine sert bir şekilde gelen Bitcoin bu seviyeyi aştı ve 20.800 dolara yükseldi. Ancak BTC, 20.900 dolar seviyelerinde bulunan 100 günlük hareketli ortalamasından uzun bir zamandır tepki alıyor.

100 günlük hareketli ortalamasının üzerinde kalması durumunda Bitcoin’in “daha fazla” yükseliş göstermesi ön görülüyor. Bitcoin, 21.850 dolar seviyesinin de üstünde kalıcılık sağlarsa bir önceki tepesi olan 25.000 dolar seviyelerine kadar yükseliş gösterebilir.

Ancak bu seviyelerden tepki alması durumunda Bitcoin’in, 18.500 dolar seviyelerinde bulunan desteğinin oldukça “yorulduğu” ve yeni dipler arayacağı tahmin ediliyor.

İçerikte yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bitcoin Minör Direncinin Üstüne Çıktı: BTC Teknik Analiz isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Minör Direncinin Üstüne Çıktı: BTC Teknik Analiz
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!