Ripple Analiz: 200 Milyon XRP Fiyat Düşüşü Sırasında Balinalar Tarafından Satın Alındı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ripple’ın yerel tokeni XRP, çöken dijital varlık piyasasının ortasında son 90 gün içinde yükselmeyi başaran en iyi kriptolardan biridir. Ripple ve SEC arasındaki uzun süredir devam eden önemli davanın olumlu sonuçları, son zamanlarda balinaların XRP’ye olan ilgisini artırdı.

Ripple ripple analiz: 200 milyon xrp fiyat düşüşü sırasında balinalar tarafından satın alındı! 2

Olumlu Ripple Haberleri Üzerinde Balina Birikimi mi?

Whale Alert, büyük kripto cüzdanlarının son 24 saatte 105 milyondan fazla XRP eklediğini bildirdi. Balinaların biriktirdiği XRP’nin toplam değerinin yaklaşık 48,3 milyon dolar olduğu hesaplanıyor.

İzleyici tarafından kaydedilen en büyük işlem, Bitstamp kripto borsasından 25.8 milyon dolar değerinde XRP eklemek oldu.

Ancak balina izleyici, 100 milyon XRP’nin ‘Ripple’ adlı bir cüzdandan bilinmeyen bir cüzdana taşındığını da bildirdi. Bu işlem yaklaşık 45,4 milyon dolar değerinde.

Son fiyat düşüşünün ortasında 205 milyondan fazla XRP’nin birden fazla bilinmeyen cüzdana taşındığını belirtmek önemlidir. Balinalar fiyat düşüşünü satın almayı başardı.

XRP Fiyatı %32 Arttı

Daha önce Coingape, kripto balinalarının 240 milyon XRP tokeni eklemeye devam ettiğini bildirdi . Bu birikim, Ripple’ın SEC davasında büyük bir atılım elde etmesinden sonra geldi. Komisyon, önemli Hinman konuşma notları konusundaki iddialarından vazgeçti ve bunları sanıklara sundu.

XRP fiyatı son 7 gün içinde %5’ten fazla düştü. Bu yazının yazıldığı esnada, ortalama 0,4468 $ fiyatla işlem görüyordu. Bununla birlikte, jeton son 90 gün içinde %32’nin üzerinde yükselmeyi başardı.

SEC ile yasal mücadeleye dahil olmasına rağmen, XRP hala 22.2 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri ile 6. en büyük kriptodur.

Ripple Analiz: 200 Milyon XRP Fiyat Düşüşü Sırasında Balinalar Tarafından Satın Alındı!
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC Büyük Bir Harekete Hazır Göründüğünde Yaşanacak Tüm Olasılıklar!
ApeCoin (APE) Uzun Vadeli Sahipleri, İşte Size Bir Metaverse Güncellemesi!
Cardano Fiyat Analizi: ADA’nın %5’lik Hafta Sonu Artışından Sonraki Hedefi!
Bitcoin Fiyat Analiz: Bu Hafta BTC’yi Neler Bekliyor? İşte Tüm Detaylar!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ripple Analiz: 200 Milyon XRP Fiyat Düşüşü Sırasında Balinalar Tarafından Satın Alındı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Analiz: 200 Milyon XRP Fiyat Düşüşü Sırasında Balinalar Tarafından Satın Alındı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!