Otherdeed NFT Fiyatları Düşüş Yaşadı! Bu Bir Fırsat Olabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs tarafından tasarlanan Otherdeed NFT koleksiyonu, 2022’nin en çok beklenen NFT projelerinden biriydi. Proje Mayıs 2022’de piyasaya sürülmüştür. NFT’ler basıldığı tarihte yaklaşık 5.800 dolar olan yüksek başlangıç ​​maliyetine rağmen büyük ilgi gördü. Sektörün genel beklentisi doğrultusunda, koleksiyonun satışı çok kısa sürede tamamlandı. Ayrıca ilk 24 saat içinde 318 milyon doların üzerinde hacme ulaştı Ancak Otherdeed’in taban fiyatı, şiddetli ayı piyasası koşulları nedeniyle en düşük seviyelerdedir. Bu durum büyük bir fırsat yaratabilmektedir. Bu yazımızda NFXhaber olarak, koleksiyonun avantajlı ve dezavantajlı olduğu yerlere değineceğiz.

Otherdeed NFT

Koleksiyon, OpenSea’de en çok işlem gören NFT koleksiyonları arasında yer alıyor. Ancak taban fiyatı son 30 gün içinde yaklaşık yüzde 25 düşüş yaşadı. Çünkü birçok yatırımcı için bu günler, güvenilir projelerden değeri düşük NFT’leri tespit etmek ve satın almak için fırsattır. Ayrıca Otherdeed NFT bu kategoride bir koleksiyon olarak görünmektedir.

Yatırımcı tercih yaparken ikincil piyasalara dikkat etmelidir. Ayrıca projeyi iyice araştırıp, ne olduğunu tam olarak anlamalıdır. Yatırımcılar ilk olarak, projenin temellerini öğrenmelidir. Sonra, gelecekteki fiyatları etkileyebilecek temel faktörler inceleme altına alınmalıdır. Ayrıca makul karşılaştırmalar yapmak için NFT izleme ve istatistik araçlarını kullanılmalıdır.

Otherdeed NFT’leri, Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan Otherside Metaverse’teki toprakları temsil ediyor. Metaverse bir galaksi ve bir grup adadan oluşacaktır. Beşe ayrılmış toplam 100.000 Otherdeed arazi NFT’si bulunmaktadır. Her NFT, doğal kaynakların, eserlerin ve Kodaların benzersiz bir birleşimidir. Projenin arka planına göre Kodas, kullanıcıları Otherside Metaverse’e getiren uzaylı yaratıklara atıfta bulunmaktadır.

Tüm NFT’lerin bu kategorilerden özellikleri yoktur. Sonuç olarak, bazıları diğerlerinden çok daha değerlidir. Örneğin, herhangi bir yapıt veya Koda içermeyen Otherdeed 52732’ye kıyasla Otherdeed 7906 çok nadirdir. Bu NFT pek çok nadir özellik içerir. Bunlardan biri 1/1 varlık olan Mirror Mirror eseridir. Ayrıca Koda’sı bulunmaktadır. Yazının yazıldığı anda, bu NFT’nin liste fiyatı, 2 milyon doların üzerindedir.

Projenin Avantajlı ve Dezavantajlı Olduğu Durumlar

Proje iyice incelendiğinden iki avantaj ve bir dezavantaj göze net bir şekilde çarpıyor. Avantajlardan birincisi, Kodalar, pazarın geçmişte Otherdeed NFT’lere nasıl değer verdiği konusunda kritik bir rol oynamıştır. Ayrıca gelecekte de bunu yapmaya ihtimalleri yüksektir. Tüm koleksiyonun sadece yüzde 10’unda Kodas bulunmaktadır. Bu nadirlik yönüne ek olarak, Metaverse deneyimlerinde merkezi roller oynamaları da beklenmektedir.

İkincisi, Otherdeed NFT’leri, Metaverse oyunlarında kullanıcıların etkileşimlerine ve performanslarına bağlı olarak değişecek dinamik NFT’ler olarak tasarlandı. Bu, Otherdeed NFT’lerinin Blockchain teknolojisindeki gelecekteki tüm gelişmelerden yararlanabileceği anlamına gelir. NFT’ler statik değillerdir. Açıklamak gerekirse, çeşitli fiziksel öğeler ve deneyimler yaratmak için kullanılabilmektedirler.

Dezavantajına gelince Yuga Labs, varlığın normal dijital mülkiyeti dışında hak tanımamaktadır. Bu koleksiyon için henüz herhangi bir özel NFT IP hakkını devretmemektedir. Yani, kendi kreasyonlarınızı inşa edemezsiniz. Bu durumun, Otherdeed NFT’lerinin gelecekteki fiyatlarını olumsuz etkilemesi muhtemeldir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Otherdeed NFT Fiyatları Düşüş Yaşadı! Bu Bir Fırsat Olabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!