Bored Ape Yacht Club Temalı Kafe Açılıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre’de bir Bored Ape Yacht Club kefe açılacağı açıklandı. BAYC üyesi CryptoJanswiss, İsviçre’de temalı kafeyi inşa etmektedir. Ayrıca diğer Bored Ape sahiplerine bir eylem çağrısı göndererek onların desteklerini istedi. Kendisine BAYC görüntülerini gönderen Ape sahiplerinin izinleriyle kafe süslenecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Bored Ape Yacht Club Kafe!

Bored Ape Yacht Club temalı kafe, İsviçre’nin başkenti Berne’nin ana tren istasyonunda yer alıyor. BAYC üyesi kafe sahibi CryptoJanswiss bu hafta başında Twitter’da kafenin açılışını duyurmuştur. The Bored Cafe’nin amacının kahve ve paylaşılan deneyimler yoluyla pozitifliği yaymak olduğunu belirtildi. NFT’leri çevreleyen tüm alan ile bu adım, sektör hakkında bilgi yaymayı hedeflemektedir.

Kafenin ön yüzünde bir yazı bulunmaktadır. Yazıda, ‘kripto ve NFT’ler hakkında konuşalım. Harika fikirler kahveyle başlar. Bored Cafe yolculuğumuzun başlangıcı’ yazıyor. Ek olarak, kafenin ön cephesinde CryptoJanswiss’in kendi Bored Ape 9426’sı bulunmaktadır. Bu Bored Ape, kalp şeklinde tonları ve siyah kolsuz bir tişörtü olan pembe saçlı, altı özellikli pembe kürklü bir birleşimdir. Resmi Bored Cafe hesabı, duyuru tweetinde diğer Bored Ape üyelerine tweet atmıştır. İsviçre kafesi, BAYC ve MAYC üyelerinin resimlerini göndermelerini rica etti. Bu görüntüler daha sonra kafeteryada bir LED ekranda görüntülenecektir.

Sektör için Önemli Bir Gelişme!

Sektörle ilgili en belirgin konuşmaların çoğunlukla siber gerçekleştiği hızla hareket eden bir endüstride, Bored Cafe gibi fiziksel altyapılar yatıştırıcı bir faktör olur. Ancak bu, ilk BAYC içerikli restoranı olmayacaktır. Aslında, başka bir BAYC yemek mekanının iki şubesi bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla, burger restoranı Bored ve Hungry’dir. En iyi NFT projelerinden birine saygısını sunan ve aynı zamanda sektörde ki sohbetleri teşvik eden bir kafe, oldukça değerlidir.

Son zamanlarda gerçekleştirilen girişimler daha fazla fiziksel fayda sağlamaya yönelmektedir. Bunu koleksiyon yaratıcıları, bir dönüm noktası olarak yorumlamıştır. İnsanlar NFT’lerden sadece sanat beklemiyor. Ayrıca bir fayda sağlamasını da bekliyor. Bu durumda sanatçılar da sanatlarına ek olarak, yeni fayda sağlayan anlaşmalar araştırıyor. Yeni dönemde bu tarz anlaşmaları bulmak oldukça basittir. Ünlenen veya hype’a sahip olan bir proje rahatlıkla iş birlikleri gerçekleştirmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bored Ape Yacht Club Temalı Kafe Açılıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!