ApeCoin (APE) Uzun Vadeli Sahipleri, İşte Size Bir Metaverse Güncellemesi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yuga Labs’ın kurucu ortağı Greg Solano’nun yaptığı açıklamalara göre, 2023 civarında Otherside Metaverse’e yeni bir oyun eklenecek. Yuga Labs aynı zamanda popüler NFT Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) arkasındaki şirket.

Şirketin kurucu ortağı geçtiğimiz günlerde, Otherside Metaverse oyunu Persistent World’ün 2023’te piyasaya sürülmesinin beklendiğinden bahsettiği bir röportaj verdi. Solana’ya göre, oyunun Beta sürümü 2023’te çıkacak ve buna benzer oyun öğeleri içerecek.

DappRadar’dan alınan verilere dayanarak, Otherside NFT Otherdeed son zamanlarda makul düzeyde işlem görüyor. Günlük olarak işlem gören NFT’ler arasında, Otherdeed NFT en popüler ikinci oldu. NFT’de önceki güne göre %27.72 artışla 500.000 dolardan fazla işlem yapıldı.

Bloomberg, ayın başlarında, SEC’in Yuga Labs tarafından sunulan NFT’lerin güvenlik kayıt düzenlemelerini ihlal edip etmediğini araştırdığı kimliği belirsiz bir kaynak tarafından öğrenildi.

SEC’in inkar etmemesi ve hatta araştırmaya atıfta bulunması, NFT alanındaki yangına yalnızca yakıt ekledi. SEC’in NFT endüstrisini araştırmaya hazırlandığına dair korkular da bu hikaye tarafından canlandırıldı.

Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club ve Bored Ape Kennel Club üyelerine yapılan ApeCoin dağıtımı da görünüşe göre SEC tarafından soruşturma altındaydı.

ApeCoin’ler, Otherside Metaverse’i içeren APE ekosisteminde kullanılan Ethereum tabanlı yönetişim ve yardımcı para birimleridir.

APE Metrikleri ve Fiyat Hareketi 

Santiment verilerine göre 30 günlük etkin adresler metriği düşüşteydi. Bu yazının yazıldığı tarihte, rakam Mayıs’ta 100.000’in üzerinde ve Ağustos’ta 23.000’in üzerine düşerek 17.000’in biraz üzerindeydi. 

APEapecoin (ape) uzun vadeli sahipleri, i̇şte size bir metaverse güncellemesi! 4

Günlük aktif adresler metriği de aynı şekilde düşüş eğilimi gösterdi. Bu yılın Nisan ayında görülen yaklaşık 8.000 kullanıcıdan önemli bir düşüşle 750 kullanıcı olarak tahmin edildi.

APEapecoin (ape) uzun vadeli sahipleri, i̇şte size bir metaverse güncellemesi! 5

Ayrıca, APE, 12 saatlik bir zaman diliminde takip edilen işlem döneminde zararda işlem görüyordu. Bir başka gözlem ise, genel olarak yatay olarak işlem gördüğü ve kayda değer yüksek düşük veya yüksek zirveler olmadığıydı. Ek olarak, destek seviyesinin 4,14 ile 3,86 dolar arasında olduğu görüldü.

APEapecoin (ape) uzun vadeli sahipleri, i̇şte size bir metaverse güncellemesi! 6

Hem 50 Hareketli Ortalama (sarı çizgi) hem de 200 Hareketli Ortalama (mavi çizgi), fiyat hareketinin üzerinde görülebiliyordu, bu da varlık için direnç seviyeleri olarak hareket ettiklerini gösteriyordu.

5,2 ile 6,2 dolar arasında rallinin başı belaya girdi ve ötesine geçemedi. Yükselmek için fiyatın şu anda direnç görevi gören sarı destek çizgisini aşması gerekiyor. Bu seviye kırılırsa, fiyat 9$ alanına doğru yükselmeye devam edebilir.

Topluluğu heyecanlandıran oyunların veya özelliklerin piyasaya sürülmesi, günlük adres metriğindeki potansiyel düşüşe rağmen sayının artmasına neden olabilir. Persistent World’ün beklenen lansmanının APE üzerinde “kalıcı” olumlu bir etkisi olup olmadığını göreceğiz.

ApeCoin (APE) Uzun Vadeli Sahipleri, İşte Size Bir Metaverse Güncellemesi!
Cardano Fiyat Analizi: ADA’nın %5’lik Hafta Sonu Artışından Sonraki Hedefi!
Bitcoin Fiyat Analiz: Bu Hafta BTC’yi Neler Bekliyor? İşte Tüm Detaylar!
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC’nin Konsolidasyonunun Yakında Sona Ermesi Muhtemel, Şimdiki Durum Fırtına Öncesi Sessizlik mi?
Piyasa Analiz: Bitcoin Düşük İşlem Hacminde Sabit Kalırken, Aptos (APT) %32 Arttı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ApeCoin (APE) Uzun Vadeli Sahipleri, İşte Size Bir Metaverse Güncellemesi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin (APE) Uzun Vadeli Sahipleri, İşte Size Bir Metaverse Güncellemesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!