Snoop Dogg, Bored Ape’sinin Yer Aldığı Koleksiyonu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Snoop Dogg, Bored Ape Yacht Club NFT karakteri Dr. Bombay’ı kullanarak yeni bir ürün koleksiyonunu duyurdu. Yeni ürünler arasında plaj havluları, kadife kapüşonlu üst ve fermuarlı ceket yer almaktadır. Ürünler bugün resmi Snoopysclothing mağazasında yayınlanacaktır. NFXhaber olarak detayları sizin için derledik.

Snoop Dogg DR. Bombay Ürünlerini Yayınladı!

Dün yapılan duyuruyla çıkarılan ürünler, rapçi Snoop Dogg’un NFT ile ilgili uzun süreli girişimlerinin sonuncusudur. Son iki yılda Snoop Dogg, özellikle NFT’ler olmak üzere Web3’ün büyük bir savunucusu haline gelmiştir. Rapçi piyasada, NFT’ler yayınladı. Ayrıca başkalarıyla iş birliği yaptı ve çeşitli Metaverse alanlarına katılmıştır. Bugünlerde de Dr. Bombay olarak adlandırdığı kendi Bored Ape Yacht Club NFT’sini içeren parçalar yayınladı. Ayrıca seslendirme de yaptı. Snoop Dogg son girişimiyle, giysiler ve Dr. Bombay’ın yer aldığı diğer eşyaları piyasaya sürdü.

Yeni Snoop Dogg Bored Ape ürün koleksiyonunda en az dört benzersiz ürün mevcuttur. İki plaj havlusu vardır. Ayrıca koleksiyonda, mavi Death Row Records plaj havlusu ve leopar desenli Dr. Bombay plaj havlusu yer almaktadır. Leopar desenli siyah kadife kapşonlu ve Dr. Bombay NFT karakteri bulunmaktadır. Fermuarlı ceket benzersiz üretilmemiştir. Birden fazlası koleksiyon içerisinde satışa sunulacaktır. Ayrıca cekettin kollarında abartılı bir leopar baskısı bulunuyor.

Snoop Dogg Dr. Bombay ürünlerini satın almanın iki yolu bulunmaktadır. İlk olarak, California, ABD’de fiziksel bir mağaza bulunmaktadır. Ancak buraya erişimi olmayanlar için t-shirtler ve diğer Snoop Dogg ürünleri de dahil olmak üzere çok çeşitli Dr. Bombay ürünlerine sahip Snoopermarket web sitesi vardır.

Sanatçı Web3 Alanlarını Keşfediyor!

Sanatçı NFT’lerin yükselişe geçmesiyle birlikte, alanın en tanınır ismi haline gelmiştir. İlk günden itibaren Snoop, NFT, Metaverse ve Web3’ün tüm alanlarını keşfetmeye çalışmıştır. Birçok girişimi bulunan sanatçı, NFT ve Metaverse girişimleriyle ön plana çıktı. Yeni çıkardığı şarkısını NFT temasıyla yayınladı.

Videonun çekildiği dijital ortamın arkasında Astro bulunuyor. Gösterinin kahramanı Larry David’tir. Şarkı, David’e dayanan Snoop’un avatarıyla tasarlanmıştır. Video, sanatçının çarpışmadan önce bir polis arabasını takip etmesiyle başlamaktadır. Daha sonra üzerinde yalnızca NFT sahiplerinin bulunduğu bir işaret olan donut dükkanına gidiyor. Ayrıca bu dükkanda, Death Row’daki eski bir arkadaşı olan Tupac ile buluşmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Snoop Dogg, Bored Ape’sinin Yer Aldığı Koleksiyonu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!