Kripto borsası Bit2Me, yazılım şirketi Dekalabs’i satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya merkezli kripto para borsası Bit2Me, blokzincir ve kripto odaklı yazılım şirketi Dekalabs’i satın aldığını duyurdu. Satış anlaşmasının finansal detayları henüz paylaşılmadı. Dekalabs’in, Bit2Me’nin şirketlerin ve kurumların kripto para birimleri ve Bitcoin veya Ethereum gibi blokzincirlerin protokolleri üzerinde dijital araçlar geliştirmesine yardımcı olmasını mümkün kılacağı kaydedildi.  

Aktarılan detaylara göre; İspanya Merkez Bankası’ndan kripto hizmet sağlayıcısı lisansı alan ilk şirket olan Bit2Me, temmuz ayında da 3 satın alım gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Söz konusu satın alımlar; Latin Amerika borsasında yüzde 90’lık bir hisseyi, adı açıklanmayan bir finans teknolojileri şirketini ve adı açıklanmayan bir yazılım şirketini kapsıyordu.  

Bit2Me CEO’su Leif Ferreira: “Fiyatlar ne kadar düşerse düşsün kripto durmayacak” 

O dönem şirket CEO’su Leif Ferreira, kripto piyasasında devam eden düşüş eğilimine rağmen 250 kişiyi daha istihdam edeceklerini duyurmuştu. Kripto pazarındaki şirketlerden ardı ardına gelen işten çıkarma haberlerine rağmen şimdi çalışanları tutma ve pazarı yeniden inşa etme zamanı olduğunu belirten Ferreira, fiyatlar ne kadar düşerse düşsün kriptonun durmayacağının da altını çizmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto borsası Bit2Me, yazılım şirketi Dekalabs’i satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!