Cardano NFT Hacmi Yüzde 100’ün Üzerinde Artış Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano tabanlı NFT’ler işlem hacminde yüzde 132’lik bir artış yaşadı. Bununla beraber Cardano NFT hacmi artış yaşamaya devam ediyor. Ayrıca Cardano, Ethereum ve Solana’nın ardından üçüncü en büyük NFT zinciri haline geldi. Detaylara bakıldığında, artışın sırasıyla yüzde 341, yüzde 1066, yüzde 318 ve yüzde 368 oranında artan NFT koleksiyonlarından kaynaklandığı görünmektedir. Bu NFT koleksiyonları The Ape Society, Spacebudz, Clay Nation ve Derp Birds’tir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Cardano NFT Hacmi Toplamda, Solana ve Ethereum’un Gerisinde Kaldı!

Dönem boyunca işlem gören hacim, 1 milyon doların altında 32.000 dolardı. Bu, Cardano’nun DeFi alanına henüz çıkmadığı göz önüne alındığında etkileyici olarak yorumlanabilir. Bununla birlikte rakam, 12 kat ve 3 kat daha fazla olan Ethereum ve Solana ile karşılaştırıldığında sönük kalmaktadır.

Cardano’nun kazançları, Solana’nın kaybından kaynaklanmaktadır. Çünkü bu hacmin çoğu, SOL NFT’lerini Cardano NFT’leri lehine terk eden NFT tüccarlarından gelmektedir. En azından bu görüş, topluluk içinde oldukça etkili olan, kendi kendini Solana NFT savunucusu ilan eden bir fenomenin görüşüdür.

Sonuç olarak, Cardano’da satılan NFT işlemlerinin ve NFT’lerin sayısı yüzde 40 artış yaşamıştır. OpenCNFT’den gelen ek veriler, protokoldeki en iyi NFT projelerinin taban fiyatlarının dönem içinde yüzde 40 ila yüzde 140 arasında arttığını göstermektedir. Öte yandan Solana’nın 24 saatlik NFT hacmi yüzde 30 düşüş yaşamıştır.

Hacim artışı, Cardano NFT’lerinin savunucuları arasında iyimserlik yarattı. Savunuculardan biri, Orbis projesi için teknik bir yazar olan Sooraj’dır. Cardano’daki NFT hacminin şu anda harika olduğu kadar piyasada etkileyici olduğuna inanmaktadır. Platformda oluşturulan DeFi protokollerinin çoğu yayına girdiğinde büyük bir yükselişin yaşanacağını savunmaktadır. Bununla birlikte, kasvetli piyasa koşullarına rağmen Cardano DeFi alanında bir artış beklemektedir. Cardano son dönemde sergilediği performansa devam edebilirse, ilerleyen zamanlarda sıralamadan değişiklik olması beklenmektedir.

NFT’lerde Toparlanmalar Yaşanıyor!

Son dönemde Ethereum’da güç kazananlar arasındadır. Ethereum NFT uzunca bir süredir hacim kaybı yaşıyordu. Ancak son günlerde NFT hacminde yükseliş yaşanmaktadır. NFT sektöründe kullanıcı sayısı bakımından bir düşüş gözlenmektedir. Ancak bunun tam aksine hacim artışları yaşanıyor. Bu sektörün ayakta kalabilmesi için oldukça önemli bir veridir.

NFT sektörüne giriş yapan global markalar, giderek artmaktadır. Bu markalar ilerleyen süreçte Web3’ün her alanını kullanacaklarını belirtiyor. Bu nedenle süreç ağır ilerliyor olsa da ufak toparlanmalar çok önemlidir. Ayrıca moda ve müzik sektörlerinden gelen talep ve girişimler artış yaşadıkça sektör daha da tanınır hale geliyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano NFT Hacmi Yüzde 100’ün Üzerinde Artış Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!