Swampverse NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Swampverse NFT, Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan ve toplamda 9,599 parçadan oluşan bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Swampverse NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Swampverse NFT Nedir?

Ethereum’da depolanan 9,599 adet dijital sanat eserinden oluşan koleksiyondur. Projenin amacı herkesin NFT dünyasına katılmasını sağlamak ve bu sırada kullanıcıların eğlenmesini de sağlamaktır. Ayrıca proje topluluğu; koleksiyon sayesinde sınırlı ürüne, etkinliklere, P2E oyununa ve Swampverse: Creatures veya Swampverse: VX gibi henüz piyasaya sürülmemiş diğer koleksiyonlara ulaşabilme şansına erişmektedir.

Koleksiyonun arkasındaki hikaye şu şekildedir: Swampverse ırkını genişletmek ve kurtarmak için, yaratılış DNA’larını bir araya getirmiştir ve “Swampvers” adı verilen 9,600 adet benzersiz kurbağa yaratmıştır. Bunların sadece “tatlı” bir faydası olmakla kalmaz, aynı zamanda profil resminiz olarak tüm favori sosyal ağ sitelerinize mükemmel şekilde uyarlar. Her “swamper”, Swampverse yardımcı programı tokeni olan $CROAK’ı üretmektedir.

CROAK Nedir?

$CROAK, Swampverse’in oluşturduğu her şey için ekosistem tokenidir. Şu anda, bu tokeni kazanmanın tek yolu, Swampverse web sitesi aracılığıyla kurbağanızı veya yaratığınızı stake etmektir. Üstelik platform; $CROAK ekosistemini sahipleri için değerli, yeni kullanım durumları yaratmak için sürekli geliştirmektedir. Bununla birlikte $CROAKS, bir dizi yakma mekanizmasını da gören enflasyonist bir tokendir. Swampverse ekosisteminde $CROAK kullanıldığında bu miktarın %100’ü yakılmaktadır.

Swampverse NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,35 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,1 ETH’dir.

Swampverse NFT’nin OpenSea’de 2,077 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 672’dir.

Swampverse NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Swampverse NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Swampverse NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biridir. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcı, son adımda ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Swampverse NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!