Piyasa Analiz: Bitcoin Düşük İşlem Hacminde Sabit Kalırken, Aptos (APT) %32 Arttı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Aptos, %32’lik devasa bir artışla bugünün en iyi performansı gösteren oyuncusu. Ethereum Classic %6 arttı.

Bitcoin, önceki hafta sonlarına benzer şekilde, düşük işlem hacimlerinde her iki yönde de önemli bir hareket olmadan işlem görmeye devam ediyor.

ETC ve APT birkaç istisna arasında yer alarak, kayda değer kazançlar kaydederek, alternatif kripto paraların çoğu da sessizce oturuyor.

Bitcoin 19 Bin Dolarda

Son yedi gün, BTC’nin en son ABD TÜFE rakamlarının açıklanmasından 24 saat sonra 19.000 $’dan 18.200 $’a ve 20.000 $’a çıktığı önceki haftaya göre önemli ölçüde daha az hareketliydi.

Ancak varlık, gıpta edilen 20.000 dolarlık çizgiyi geçemedi ve 19.000 dolarlık tanıdık bir manzaraya geri döndü. Geçen hafta sonunu Pazartesi kadar orada geçirdi. Salı günü 19.600$’a yükselen fiyat artışıyla ilerlemeye çalıştı ancak bir kez daha yolunda durduruldu.

Senaryo Perşembe günü tekrarlandı. Ancak bu ret, BTC’yi güneye doğru zorladı ve varlık, 9 günün en düşük seviyesi olan 18.600 dolara düştü. Oldukça hızlı bir şekilde sıçradı ve hafta sonu geldiğinde 19.000 dolara geri döndü.

Düşük işlem hacimlerinin, kripto para birimi 19.000 doların biraz üzerinde sessizce oturmasıyla, sorunsuz bir işlem gününe daha yol açması bekleniyor. Piyasa değeri hala 367 milyar dolar, altcoinler üzerindeki hakimiyeti ise %40’tan birkaç santim uzakta.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin düşük i̇şlem hacminde sabit kalırken, aptos (apt) %32 arttı! 3

APT Gösteriyi Çaldı

Çoğu alternatif madeni paranın bulunduğu ortam, BTC’ninkine benzer, yani çok az sayıda önemli fiyat hareketi var.

Hemen hemen tüm büyük altcoinler küçük kazançlara sahiptir. Bunlara Ethereum, Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, MATIC, Tron ve Avalanche dahildir. Shiba Inu hafif bir kayıpla oturuyor.

Ethereum Classic, daha büyük kapaklı altlardan en iyi performans gösteren olarak öne çıkıyor. Bir günde %6,5 arttı ve 23 doların üzerinde işlem görüyor.

Aptos ise günlük %32 oranında fırladı. Sonuç olarak, yakın zamanda başlatılan blok zinciri ağının yerel kripto para birimi 10 dolara yaklaştı.

Bununla birlikte, bu kazançlar, metrik 920 milyar dolar civarında kaldığı için kripto piyasası sınırını yukarı doğru itmedi.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin düşük i̇şlem hacminde sabit kalırken, aptos (apt) %32 arttı! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin Düşük İşlem Hacminde Sabit Kalırken, Aptos (APT) %32 Arttı!
Ripple (XRP) Fiyat Tahmini 2025-2030: Başarılı Bir Dava Sonucu XRP’yi Ne Kadar Yükseltir?
Polkadot (DOT) Fiyat Tahmini 2025-2030: DOT 2030 Yılına Kadar 250$’a Ulaşacak mı?
Haftanın Özeti: Bitcoin 9 Günün En Düşük Seviyesine Düştü, ApeCoin %7 Yükseldi!
21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL)

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin Düşük İşlem Hacminde Sabit Kalırken, Aptos (APT) %32 Arttı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin Düşük İşlem Hacminde Sabit Kalırken, Aptos (APT) %32 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!