Fiziksel versiyonu bulunan kaykay NFT’leri rekor fiyata alıcı buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azuki, fiziksel versiyonları da bulunan kaykay NFT’lerinden oluşan Golden Skateboard serisindeki 8 NFT’yi açık artırmada satışa çıkardı. Açık artırmada NFT’ler; en düşük 261 bin 682 dolar, en yüksek 404 bin 298 dolardan alıcı buldu. Şimdilik yalnızca dijital versiyonları bulunan kaykaylar, yapılan açık artırma sonrası bugüne kadar satılan en pahalı kaykaylar olarak tarihe geçti.  

Jamie Thomas ve Bob Dylan’ın 2012 yılının aralık ayında düzenlenen bir bağış kampanyasında 38 bin 425 dolara satılan “Blowin’ in the Wind Skateboard” kaykayı, daha önce satılan en pahalı kaykaylar arasında yer alıyordu. Benzer şekilde, Tony Hawk’ın “Beatles’ Blackbird Board” kaykayı da açık artırmada 27 bin 116 dolardan alıcı bulmuştu. Kaykayda, el yazısıyla yazılmış şarkı sözleri ve Paul McCartney’nin imzası da yer alıyordu. 

Resmi Twitter hesabında 314 binden fazla takipçisi bulunan Azuki, yaptığı paylaşımda satılan NFT’lerin bugüne dek satılan en pahalı 8 kaykay olduğuna ve rekor kırdığına işaret etti. Azuki NFT’lerin taban fiyatları, son haftalarda ciddi bir artış göstermişti.

Azuki NFT’ler, 10 bin anime karakterinden oluşuyor

Öte yandan; Azuki NFT’ler, farklı ruh hallerini sergileyen ve çeşitli aksesuarlarla süslenen 10 bin anime karakterinden oluşuyor. Bu yılın mart ayında yaklaşık 1,4 milyon dolara alıcı bulan bir NFT’nin, bugüne kadar satılan en pahalı Azuki NFT olduğu biliniyor. Haberin yazıldığı sırada Azuki NFT’ler, 15 bin 56 dolarlık bir taban fiyattan işlem görüyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fiziksel versiyonu bulunan kaykay NFT’leri rekor fiyata alıcı buldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!