Cointelegraph Türkiye’nin DeFine programı ilk bölümüyle yayında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cointelegraph Türkiye’nin yeni programı DeFine’ın ilk bölümü yayınlandı. Programa dYdX Ülke Başkanı Doruk İşmen ve blockchain ve kripto yazarı Turan Sert konuk oldu.

İkili, 11-14 Ekim tarihlerinde Kolombiya’nın başkenti Bogotá’da gerçekleştirilen ve Doruk İşmen’in katıldığı Ethereum geliştirici etkinliği Devcon’u, etkinlikte tartışılan konuları ve yakın zamanda yaşanan iki büyük siber saldırıyı ele aldı.

İşmen’e göre Devcon etkinliği, yalnızca teknolojik gelişmelerin değil, sosyolojik ve psikolojik konuların da tartışıldığı kültürel bir etkinlik oldu. Etkinlikte 30’dan fazla Türk olduğunu aktaran İşmen, Devcon’un seneye İstanbul’da düzenlenmesi için lobi çalışması yapıldığını söyledi.

İkili, kripto ve Ethereum topluluklarının gündem maddelerinden biri olan MEV ve sansür konusuna da değindi. ABD’nin Tornado Cash yaptırımlarının ekosisteme mevcut ve gelecekte bulunması olası etkileri konuşuldu.

Son olarak, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen iki büyük siber saldırı, BNB Smart Chain ve Mango Markets hackleri değerlendirildi.

DeFine programının ilk bölümünü Cointelegraph Türkiye’nin YouTube hesabından izleyebilirsiniz.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cointelegraph Türkiye’nin DeFine programı ilk bölümüyle yayında!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!