Haftanın Özeti: Bitcoin 9 Günün En Düşük Seviyesine Düştü, ApeCoin %7 Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 19.000 doların üzerinde kalma mücadelesi dün o kadar da iyi gitmedi, çünkü varlık sıçramadan önce 9 günün en düşük seviyesi 18.600 dolara düştü.

ApeCoin, Cuma günü geç saatlerde yaşanan fiyat düşüşlerini takiben bugünün en iyi performansına sahip.

Altcoinler de benzer fiyat hareketlerinden geçti, ancak çoğu, APE’nin kayda değer artışı da dahil olmak üzere günlük ölçekte biraz yeşilde.

Bitcoin’in Yeni Yerel Düşük Seviye Kaydetti

Bir önceki çalışma haftasının sonundan bu yana, Bitcoin fırtınadan sonra sakinleşti ve 19.000 dolar civarında kaldı. Hafta sonunun çoğunu orada geçirdi ve Pazartesi de bir istisna değildi.

Sadece Salı günü yaklaşırken varlık saldırıya geçti ve 19.600 dolara yükseldi. İlk başta orada durduruldu, ancak bir gün sonra başka bir ayağa kalkmaya başladı. Ancak, ayılar onu güneye doğru ittiği için yine bir işe yaramadı.

Bu nedenle Bitcoin, yaklaşık 19.000 dolarlık tanıdık bir zemine döndü ve bunun için savaşmaya başladı. Ancak dün, kripto para birimi bu seviyenin altına keskin bir dalış yaptı ve 13 Ekim’deki büyük hareketlilikten bu yana en düşük fiyat etiketi olan 18.600 dolara düştü.

Bununla birlikte, varlık bu düşüşe iyi tepki verdi, sıçradı ve şimdi bir kez daha 19.000 doların üzerinde duruyor. Piyasa değeri 365 milyar dolar, altcoinler üzerindeki hakimiyeti ise yüzde 40’ta.

Bitcoin haftanın özeti: bitcoin 9 günün en düşük seviyesine düştü, apecoin %7 yükseldi! 3

ApeCoin Öne Çıkıyor

Çoğu altcoin, çalışma haftasına benzer bir son yaşadı ancak Cumartesi günü geldiğinde bir miktar geri kazandı.

Ethereum, 24 saatlik küçük bir fiyat artışından sonra 1.300 dolara yakın. Binance Coin, Cardano, Dogecoin, MATIC, Shiba Inu ve Uniswap bir günde benzer fiyat pompaları gördü.

Ripple ve Avalanche biraz daha fazla değer kattı yaklaşık günlük %4’e kadar. Sonuç olarak, XRP 0,46 dolardan işlem görürken, AVAX 15 doların üzerinde oturuyor.

ApeCoin, orta büyüklükteki altcoinlerden en etkileyici kazanan olarak öne çıkıyor. APE günlük %6,5 arttı ve bu da onu neredeyse 4,5$’a itti.

CoinMarketCap verilerine göre, genel kripto piyasa değeri günde birkaç milyar toparlandı ve 920 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin haftanın özeti: bitcoin 9 günün en düşük seviyesine düştü, apecoin %7 yükseldi! 4

Haftanın Özeti: Bitcoin 9 Günün En Düşük Seviyesine Düştü, ApeCoin %7 Yükseldi!
21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL)
Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi!
Piyasa Analiz: Bitcoin 19 Bin Dolar İçin Savaşırken, Uniswap %8 Düştü!
Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları, Risklerini Azaltmak İçin Bu Stratejiden Nasıl Yararlanabilir?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Haftanın Özeti: Bitcoin 9 Günün En Düşük Seviyesine Düştü, ApeCoin %7 Yükseldi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın Özeti: Bitcoin 9 Günün En Düşük Seviyesine Düştü, ApeCoin %7 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!