Ripple CEO’su SEC’e ateş püskürdü: Elon Musk’tan yanıt gecikmedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’ın Baş Hukuk Müşaviri Stuart Alderoty; ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), mahkeme emrine uyarak uzun süredir talep edilen Hinman belgelerini nihayet teslim ettiğini açıkladı. Açıklamayı Twitter üzerinden yapan Alderoty, belgeler Ripple’ın yasal argümanlarını güçlendirdiği için söz konusu hamleyi Ripple için bir zafer olarak nitelendirdi. Alderoty, belgelerin dahili SEC e-postaları olduğu ve hala kamuoyuyla paylaşılamadığının da altını çizdi.  

Şirketin baş hukuk müşaviri, paylaşımında ayrıca “Şimdilik (SEC’in ısrarıyla) gizli tutulsalar da onları elde etmek için savaşmaya değerdi. Yasal argümanlarımız konusunda her zaman kendimi iyi hissetmiştim ve şimdi daha da iyi hissediyorum. SEC’in taktikleri konusunda ise her zaman kötü hissettim ve şimdi daha da kötü hissediyorum” ifadelerine yer verdi.  

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise Alderoty’nin paylaşımını alıntılayarak SEC’e ateş püskürdü. Garlinghouse, paylaşımında “SEC; açıklık, şeffaflık ve netliğe önem verdiğini düşünmenizi istiyor. Onlara inanmayın. Sonunda gerçek ortaya çıktığında, davranışlarının utancı sizi şok edecek” ifadelerini kullandı. 

Elon Musk’tan yorum gecikmedi 

Kripto dünyasındaki gelişmelere ilişkin paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’tan ise yanıt yine gecikmedi. Musk, Garlinghouse’un SEC’e ateş püskürdüğü paylaşımı yanıtlayarak “Yok artık” dedi.  

Öte yandan; SEC, belgeleri ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı Analisa Torres tarafından geçen ayın sonlarında çıkarılan bir mahkeme kararının ardından teslim etti. Ripple ise hala SEC’in XRP Ledger blokzincirin token’ı XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını kanıtlamak için hiçbir yasal dayanağı olmadığı yönündeki fikirlerinin arkasında duruyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple CEO’su SEC’e ateş püskürdü: Elon Musk’tan yanıt gecikmedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!