Dodoor NFT Koleksiyonu Liderliğe Yükseldi! Şüpheler Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta, Dodoor NFT projesi OpenSea’deki NFT listelerinin zirvesine yükseldi. Bin adet Dodo NFT’den oluşan bu koleksiyon, şu anda sıralamaların başında yer almaktadır. Ayrıca satış hacminde sadece BAYC NFT koleksiyonunun arkasında kalmıştır. Bu istatistikler, son derece iyi giden heyecan verici bir NFT projesini göstermektedir. Ancak son dönemde bazı yatırımcılar, Dodoor NFT koleksiyonunu eleştirmeye başlamıştır. NFT topluluğunun üyeleri, piyasa manipülasyonunu kullanarak başka bir NFT dolandırıcılığı olduğu suçlamasıyla projenin meşruiyeti hakkında sorular yöneltmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Dodoor NFT Koleksiyonu

OpenSea’ye göre Dodoor, UDverse olarak da bilinen Unlimited Dimension’dan ilk 1000 NFT’lik koleksiyondur. NFT’ler, çeşitli özelliklere sahip parlak ve renkli Dodo kuşlarından oluşmaktadır. Dodoor NFT’nin mevcut taban fiyatı 2.1 ETH’dir. Ayrıca projenin başladığı eylül ayından bu yana ticaret hacminde 2100 ETH’ye ulaşmıştır.

NFT Twitter topluluğunun Dodoor projesiyle ilgili ana endişelerinden biri, sosyal medyada çok az katılım sağlamasıdır. Ayrıca bir tanıtım ile NFT listelerinde bir gecede görünmeye başlamıştır. 125 binden fazla takipçisi olan bir Twitter sayfası için çok az etkileşimleri bulunmaktadır.

Popüler NFT veri uzmanı punk9059 tarafından atılan bir tweet ilgi çekti. Tweet’te ‘bu Dodoor projesi kafamı karıştırdı. OpenSea’de 1 numaralı koleksiyon. RENGA’dan daha yüksek bir zemine sahip. Bundan daha önce bahseden tek bir kişi tanımıyorum. Ayrıca Twitter’da arattığımda spam ile karşılaşıyorum. Ancak OpenSea’de doğrulanmış. Bu çok tuhaf!’ yazdı.

Projeyle ilgili endişe yaratan bir diğer konu da projenin arkasındaki ekip hakkındaki bilgi eksikliğidir. Web sitesi, yaratıcıları Jim, Wyatt, Noah ve Lesia olarak listelemektedir. Ayrıca yaratıcılar hakkında ek bir bilgi bulunmamaktadır. Son iki yılda NFT topluluğu, önemli sınırlar oluşturmak için çok çalışmıştır. Bu sınırlar içinde yaratıcı eksikliği bilgisi, kesinlikle dikkate alınması gereken bir sınır çizgisidir. Şimdiye kadar, ekibin herhangi bir suçu işlemeyi planladığına dair kanıt bulunmuyor. Ancak bazı bilgi eksikliklerinden dolayı yatırımcılar, NFT’lerden birini satın almak istiyorsa, dikkatli olmalıdır.

Piyasada Dolandırıcılık Olayları Artış Yaşıyor!

Çoğu veri analiz uzmanı, NFT Twitter topluluğunu, Dodoor NFT projesine yaklaşırken dikkatli olmaları konusunda uyarmaktadır Bu NFT projesinin somut kanıt olmadan piyasa manipülasyonu kullanıp kullanmadığını söylemek mümkün değildir. Ancak, Twitter hesabında ki bot durumu, düşük katılım, bağlı NFT cüzdanları, ekip bilgisi eksikliği ve diğer önemli sınır ihlalleri nedeniyle proje, endişe vericidir.

Tüm NFT projelerinde olduğu gibi, bir NFT satın almaya karar vermeden önce iyice araştırma yapılmalıdır. Son olarak, her zaman mevcut NFT dolandırıcılıklarını ve en son NFT güvenlik önlemlerini takip etmek oldukça önemlidir. Piyasada hype ile alınan birçok proje hayal kırıklığı yaratmaktadır. Bir proje ilk olarak güvenilirliğini kanıtlamalıdır. Yatırımcılar bu konu da çok dikkat etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dodoor NFT Koleksiyonu Liderliğe Yükseldi! Şüpheler Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!