Blur NFT Pazar Yeri Ücretsiz Airdrop’u Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni NFT pazar yeri Blur, resmi açılışını duyurdu. Resmi Twitter ileti dizisinde pazar yeri, ayı piyasasında NFT eziyetinde kalan insanlara BLUR token vereceğini açıkladı. Blur NFT pazar yerinde NFT’leri listeleyen kullanıcılar, airdrop için uygun olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Blur NFT Pazar Yeri Yaratıcıları Destekleyecek!

Blur, token’ları içeren iki airdrop paketi duyurdu. Airdrop, sahipleri için açıklanmayan bir miktarda BLUR içeren dijital kasalar aracılığıyla gerçekleşecektir. Ayrıca resmi blog, kasım ayındaki ikinci airdrop’larının mevcut olandan çok daha büyük bir bakım paketi olacağını belirtmektedir. Bununla birlikte, her iki airdrop da ancak ocak ayındaki resmi protokol yönetiminden sonra kullanılabilecektir.

İl airdrop’a katılabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bunlardan birincisi cüzdanın web sitesine bağlanmasıdır. Bağlama işleminin başarıyla sonuçlanmasından sonra, gassız bir onay imzalamak gerekir. Devamında, sekmelerden ‘Airdrop’ düğmesine tıklanmalıdır. Bu ekran, airdrop için uygun olunan kasa sayısını kullanıcıya bildirmektedir. Her sandıkta açıklanmayan miktarda BLUR token’ı bulunuyor. Son olarak bu kasaları talep etmek için bir NFT listelenmesi gerekmektedir. Bu listeleme işleminden sonra kasalar talep edilebilecektir.

NFT tüccarı 0xQuit, bu adımda onay talebine bağlı akıllı sözleşmenin doğrulanmadığını açıklamıştır. Ayrıca yalnızca dört işlemin yeterli olduğundan söz etmiştir. Bu, özel beta test aşamasının dördüncü ayında, ikinci en büyük NFT kullanıcı hacmine sahip olduğunu iddia eden bir web sitesi için biraz alışılmadık bir olaydır. 0xQuit, yeni kullanıcılara, düşük seviyeli bir NFT’yi listelemenin mantıklı olacağını söyledi. Ayrıca bu aşama için gereken tüm onayları iki kez kontrol etmenin akıllıca bir hareket olacağını belirtti. Bu adımdan sonra kullanıcılar, değişken nadirlikler içeren bakım paketlerini görüntüleyebilecektir. Ayrıca resmi duyuru tweet’lerini paylaşarak ve airdrop’ların talep edildiğini belirterek, ekstra bakım paketi kazanmak mümkündür.

NFT Pazar Yerinin Hedefi Nedir?

Blur kendisini gerçek zamanlı bir NFT pazar yeri ve toplayıcının birleşimi olarak tanımlamaktadır. VC destekli dijital pazar, kullanıcıların NFT’leri başka herhangi bir yerden daha hızlı satmalarına ve yakmalarına izin vereceğini belirtmektedir. Blur, kullanıcı tabanını, yerleşik portföy analitiği ile NFT profesyonel yatırımcılara odaklamaktadır. Yeni pazar yeri ayrıca OpenSea tarafından satın alınan toplayıcı Gem’den 10 kat daha hızlı olduğunu iddia ediyor. Bu, Blur kullanıcıları için daha hızlı toplu NFT basım yetenekleri sağladığı anlamına gelir.

Marka adayı fikri, hızlı NFT pazar toplayıcılarının eksikliğinden kaynaklanmıştır. Platform MIT, Citadel, Twitch gibi birinci sınıf kuruluşlardan deneyimli bir ekip tarafından inşa edilmiştir. Kuruluş aşamasında yatırımcılardan ve tüccarlardan 14 milyon dolar yatırım almıştır. Yaklaşık bir yıl özel betada kaldıktan sonra, dün resmi Twitter duyurusu ile halka açılmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blur NFT Pazar Yeri Ücretsiz Airdrop’u Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!