21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum’un fiyatı, çok az hareketlilikle büyük ölçüde sabit kaldı. Bu nedenle yedi gün öncekiyle neredeyse aynı. Momentum ve hacim şu anda algılanabilir bir eğilim olmadan yana doğru hareket etmeye devam ediyor. Kilit destek 1.250 dolarda ve direnç 1.400 dolarda kalıyor.

Fiyat bir kanalda sıkıştı ve herhangi bir önemli dirençle karşılaşılmadan önce ayın sonuna kadar rahatça yatay hareket edebilir. ETH’nin fiyatı kilit seviyeler arasında zıplasa bile, bir kırılma olmadığı sürece yatay trend bozulmadan kalır.

Mevcut fiyat hareketi bir kripto para birimi için oldukça sıra dışı ve piyasa katılımcıları bu kadar düşük hareketliliğe uyum sağlamakta zorlanıyor. Ancak, tarihin gösterdiği gibi, düşük oynaklık dönemleri genellikle fiyatta patlayıcı bir değişiklikle sona erer.

Analiz21 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), bnb ve solana (sol) 6

Ripple (XRP) Analiz

Ripple, Ethereum kadar şanslı değildi ve son yedi gün içinde değerinin %8.3’ünü kaybetti. Bu, en son kazanımlarının tümünü sildi. Şimdi 0,44 dolarlık kritik destekte bulunan fiyatla, alıcılar ayıların saldırısını durdurmak için zor bir göreve sahip olacaklar.

Bu en son fiyat hareketi grafiği düşüşe çevirdi. Üstelik MACD ve RSI gibi göstergeler de her geçen gün düşüyor. Bu, momentumu açıkça pazarın satış tarafının arkasına koyuyor.

Ayılar önümüzdeki günlerde başarılı olursa, XRP muhtemelen 0,38 dolara düşecek ve 0,44 dolarlık mevcut desteği bir direnç seviyesine çevirecek. Mevcut fiyat hareketine dayanarak, mevcut desteğin kaybolması an meselesi ve bu eğilimin tersine dönmesi için çok az umut var.

Analiz21 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), bnb ve solana (sol) 7

Cardano (ADA) Analiz

Cardano ciddi bir düşüş trendinden mustarip ve bu son yedi gün içinde fiyatının %11,6 oranında düşmesiyle devam etti. Mevcut düşüş trendi azalmak yerine yoğunlaşıyor gibi görünüyor. Bu, grafiği aşırı derecede aşağı çekiyor ve alıcılar ortadan kaybolmuş gibi görünüyor.

Mevcut destek 0,33 dolar ve fiyatın daha da düşmesini önlüyor. Boğalar çabucak ortaya çıkmazsa, ADA önümüzdeki hafta 30 sentin altına düşebilir. Kilit direnç 0,38 dolar ve bu seviye Pazartesi günü ayıların fiyat hareketini devraldığı zaman doğrulandı.

ADA bu hafta yine listemizdeki en kötü performansa sahip ve düşüş trendinin hızlanmasıyla birlikte bir geri dönüş beklemek neredeyse imkansız. Cardano, son beş aydaki en zayıf noktasında ve en kötüsü hala önde olabilir.

Analiz21 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), bnb ve solana (sol) 8

Binance Coin (BNB) Analiz

Ethereum’a benzer şekilde Binance Coin, fiyatını net bir aralıkta tutmayı başardı. Bu nedenle yedi gün öncekiyle neredeyse aynı. Bununla birlikte, zaman geçtikçe BNB sıkışıyor gibi görünüyor ve Ekim ayının sonuna doğru bir kırılma beklenebilir.

260 dolardaki mevcut destek, bu kripto para birimini düşmekten koruyan harika bir iş çıkardı ve alıcılar her zaman bu kilit seviyeye ilgi gösterdi. Soru, ayılar şanslarını yakında tekrar deneyebilecekleri için gelecekte bu gücü göstermeye devam edip etmeyecekleridir.

BNB’nin 275$’da direnci var ve bu seviyeden çok uzak olmayan destekle fiyat gelecekte bu aralıktan kaçmaya çalışacak. Bu noktada net bir kırılma, muhtemelen BNB’nin bir sonraki nereye gideceğine karar verecek.

Analiz21 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), bnb ve solana (sol) 9

Solana (SOL) Analiz

Solana’yı 30 doların üzerinde tutmak için değerli bir çabaya rağmen, alıcılar sonunda mağlup oldu ve fiyat son yedi gün içinde %10,9 düştü. Bu seviye şimdi önemli bir dirence dönüştü ve SOL için bir sonraki destek 26 dolarda bulunuyor. Bu nedenle, Solana’nın fiyat hareketi artık Cardano’nunkine çok benziyor.

Ayılar, fiyat hareketinin tam kontrolüne sahip görünüyor ve Solana 26 dolara düşene kadar tatmin olmayabilirler. Momentum şu anda açıkça düşüş gösteriyor ve göstergeler yavaş yavaş aşırı satım koşullarına yaklaşıyor. Bu nedenle, alıcılar kritik desteğe dokunulduğunda geri dönebilir.

İleriye bakıldığında, Solana şu anda zayıf görünüyor ve alıcılar, bir geri dönüş umudu olmadıkça geri dönmekten çekinecekler. Piyasa hissiyatı düşüşe geçtiğinden, bu kripto para biriminin tekrar temellerini bulması biraz zaman alabilir.

kriptoparapiyasa SOLUSDT 2022 10 21 14 52 1321 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), bnb ve solana (sol) 10

21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL)
Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi!
Piyasa Analiz: Bitcoin 19 Bin Dolar İçin Savaşırken, Uniswap %8 Düştü!
Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları, Risklerini Azaltmak İçin Bu Stratejiden Nasıl Yararlanabilir?
Ethereum Başka Bir Büyük Yükselişe Hazırlanıyor! İşte Bilmeniz Gereken Her Şey…

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için 21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL) ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
21 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), BNB ve Solana (SOL)
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!