LiveArtX Hack Saldırısına Uğradı! Kullanıcılar Geri Ödeme İstiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT destekli platform olan LiveArtX, güzel sanatlar NFT’lerinin küratörlüğünü yapmaya odaklanmıştır. Yakın zamanda gerçekleşen, bir dijital cüzdan hack’lenmesinden sonra, platform büyük problemlerle karşı karşıya kalmıştır. Seven Treasures NFT koleksiyonunun taban fiyatı yüzde 95 oranında düştü. Açıklamalara göre resmi cüzdan, 16 Ekim saat 23:55’te saldırıya uğradı. Ayrıca o zamandan pek yolunda gitmemektedir. Ekip bir çözüm bulmak için uğraşırken, NFT koleksiyoncuları platformu ağır şekilde eleştirmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

LiveArtX Hack Saldırısına Uğradı!

16 Ekim’de LiveArtX, resmi cüzdanlarını tehlikeye atan bir saldırıya uğradı. Saat 23:55’ten sonra Twitter üzerinden yayınlanan ilgili duyuru, platformun NFT koleksiyonu Seven Treasures’ın madencilerini endişeye sürükledi. Aslında dijital varlıkların OpenSea’deki ortalama fiyatı yüzde 95 oranında düşüş yaşamıştı. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, ortalama fiyat, önceden 1.493 dolar (1,14 ETH) iken ortalama fiyatına kıyasla 73,52 dolar (0.56 ETH) oldu. Ek olarak, işlem hacmi büyük bir artış yaşamıştır. Hack’ten önce işlem hacmi 5,946 dolar olarka görünmekteydi (4,54 ETH). Ancak saldırıdan sonra ticaret hacmi yüzde 659 artarak 45.163 dolara (34.48 ETH) ulaştı. Ayrıca Seven Treasures NFT’leri hızlı satış işlemlerine maruz kaldı.

Ekip kısa bir tweet ile durumu bildirdi. Ekip, ‘güvenliği ihlal edilmiş cüzdanla ilgili sorunu çözmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ayrıca topluluğu güncel tutacağız’ dedi. NFT topluluğu bu tweet’e hızla yanıt vermiştir. Birçok koleksiyoncu platformu, NFT sahiplerini dolandırmakla suçladı. Hatta bazı kullanıcılar platformdan, geri ödeme talebinde bulundular. Ancak LiveArtX ekibi herhangi bir mesaja yanıt vermedi. Ayrıca topluluğu herhangi bir güncelleme yayınlamadı.

Platform Hakkında

LiveArtX, güzel sanatlar NFT’leri için dijital bir pazar yeri olarak bilinmektedir. Platform, 2022’nin başında başlatılmıştır. Ayrıca geleneksel ve dijital sanatçıların Web3 evrenindeki yolculuklarını desteklemek birinci önceliktir. Örneğin, beyaz etiket özelliği, sanatçıların her galerinin nişine bağlı olarak kendi NFT pazaryerlerini oluşturmalarına olanak tanımaktadır. Bu arada LiveArtX Developer Lab, tüm kullanıcılar için akıllı sözleşme özelleştirmesini kolaylaştırır. Bu özelliği ile oldukça dikkat çeker.

Tam donanımlı kurucu ekibi ve yıl boyunca umut verici ilerleme göz önüne alındığında, LiveArtX ekibinin hack’e verdiği yanıt birçok koleksiyoncuyu hayal kırıklığına uğratmıştır. Seven Treasures NFT sahipleri güncellemeleri beklerken, topluluk hala olayı tartışmaya devam ediyor. Bazı kullanıcılar çok ciddi bir şekilde ekibi dolandırıcılıkla suçlamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LiveArtX Hack Saldırısına Uğradı! Kullanıcılar Geri Ödeme İstiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!