Kelekshen Çizgi Roman Odaklı NFT Platformunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kelekshen, NFT destekli bir Manga ve çizgi roman platformu başlatmayı planladığını açıkladı. Raporlara göre, bu platform çizgi roman yaratıcılarının, koleksiyonerlerin ve okuyucuların dijital çizgi roman satın almasına ve satmasına olanak sağlayacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Kelekshen NFT Platformu Oluşturuyor!

Son raporlar, Kelekshen’in çizgi roman meraklıları için bir Web3 platformu oluşturduğunu ortaya çıkardı. Genellikle çizgi roman dünyası, artan çizgi roman kıtlığı nedeniyle her zaman kitlesel olarak değer kazanmaktadır. Kelekshen pazarı, yükselen fiyatları teşvik etmek için NFT ortamına yenilik getirmek üzere tasarlanıyor. Üstelik raporlar, dijital yaratıcıların bu platformda çizgi roman geliştirebileceğini göstermektedir. Bununla beraber, çizgi roman yaratıcıları eserlerini ve tutkularını bu platformda paraya çevirebilecektir.

Yaratıcılar, dijital çizgi romanlarını Kelekshen platformunda satabilecektir. Hayranlar üretileni satın aldığında veya sattığında ömür boyu telif hakları olacaktır. NFT’lerin popülaritesi ve değeri zamanla artacaktır. Bu doğrultuda NFT’ler değer kazanacaktır. Ayrıca telif ücretleri de artacaktır.

Kelekshen’in kurucusu AD Largie, platform başlamasıyla yayınlanacak 7 bölümlük çizgi roman serisini tanıttı. Buna ek olarak, diğer sanatçıları ve yayıncıları platforma katılmaya ve fırsatlardan yararlanmaya davet ediyor. Platform, lansman için çizgi romanlarını öne çıkarmak isteyen yaratıcılara erken erişim sağlayacak. Ekip gruplara özel ortaklık başvurularını açtı. İlgilenen sanatçılar web sitesi üzerinden başvuru yapabilecektir.

Yeni pazar, dijital içerik oluşturucuların platformda dijital çizgi romanlar geliştirmesine olanak tanımaktadır. Çizgi romanlarla birlikte Kelekshen, çizgi romanlar için ödemeli bir okuma özelliği sunacaktır. Okumak için ödeme, katılımcıların oyun oynamak için para ödediği, oyna öde özelliğine benzeyen bir kavram olarak tanıtılmıştır. Okumak için ödemede, katılımcı belirli bir çizgi romanı okumak için para ödeyecektir.

Çizgi Romanlar ve NFT’ler

AD Largie, dijital çizgi romanların genelde geçerli olan fiziksel çizgi romanlardan çok daha değerli olacağı bir gelecek beklemektedir. Girişim henüz yeni olsa da ilk Süpermen çizgi romanının lansmanından bu yana 125 yıldır var olan bir endüstri bulunmaktadır. Bu yeni girişim endüstrinin bütün yapı taşlarını değiştirebilir.

NFT’lerin başlangıcından bu yana dijital varlıklar, sanat, spor, müzik, emlak ve diğerleri gibi birçok farklı geleneksel endüstride benimsenmiştir. Ayrıca çizgi roman odaklı bir NFT platformunun piyasaya sürülmesi, çizgi romanlar için oldukça önemlidir. Bu durum yeni endüstrilerde NFT’lerin sürekli olarak benimsendiğini gösterir. Ayrıca bu da NFT sektörünün geleceği için oldukça önemli bir gelişmedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kelekshen Çizgi Roman Odaklı NFT Platformunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!