Cumberland’e Göre İçinde Bulunduğumuz Ayı Piyasası Diğerlerinden Farklı: Önemli olan Bitcoin’in (BTC) hacmi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında piyasa yapıcı olarak faaliyet gösteren Cumberland, kripto paralarda önemli olanın volatilite değil hacim olduğunu söyledi.

Cumberland 18 Ekim tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kripto para piyasasındaki yaşanan düşüşlere rağmen hacimlerin çok iyi durumda olduğunu belirtti. Spot hariç her gün yaklaşık 50 milyar dolarlık Bitcoin işlemi olduğunu dile getiren şirket, kripto para piyasasındaki günlük işlem hacminin 100 milyar doların üzerinde olabileceğini tahmin ediyor. Bu da ABD hisse senetlerinin yaklaşık %20’sine denk geliyor.

2018 yılında yaşanan ayı piyasasıyla şu anki piyasasının farklı olduğu belirten firma, içinde bulunduğumuz ayı piyasasının hacimlerin “korkunç” seviyelerde olduğu 2018 ile karşılaştırmanın doğru olmadığını ima etti. Ayrıca Cumberland, Bitcoin hacimleri için “Büyük ve büyüyen bir piyasanın dengede olduğunu gösteriyor.” ifadelerinde bulundu.

Chicago merkezli ticaret devi DRW’nin kripto ayağı olan Cumberland, Bitcoin’in uzun bir zamandır küçük bir aralıkta hareketine devam ettiği için volatilitenin oldukça düşük olduğu belirtti.

Cumberland’e Göre İçinde Bulunduğumuz Ayı Piyasası Diğerlerinden Farklı: Önemli olan Bitcoin’in (BTC) hacmi isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cumberland’e Göre İçinde Bulunduğumuz Ayı Piyasası Diğerlerinden Farklı: Önemli olan Bitcoin’in (BTC) hacmi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!