Autograph, Cadılar Bayramına Özel Oyun için Ortaklıklar Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan Cadılar Bayramı döneminde Tom Brady liderliğindeki Web3 firması Autograph, Lionsgate ile stratejik ortaklık kurdu. Bu ortaklığın yeni üyesi olarak Internet Game ile bir anlaşma imzaladılar. Üç içerik tabanlı platform arasındaki iş birliği, yeni bir Web3 deneyiminin piyasaya sürülmesi ile sonuçlanacaktır. Açıklamalardan beklendiği üzere, Cadılar Bayramında deneyim, piyasaya sürülecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Autograph Saw Deneyimine Öncülük Edecek!

Lionsgate tarafından oluşturulan ve Twisted Pictures tarafından tasarlanan yeni bir Web3 deneyimi, Cadılar Bayramı gecesinde piyasaya sürülecektir İkonik korku film serisi SAW, yeni Internet Game Sezonu da dahil olmak üzere birden fazla temalı oynanışla Web3’teki ilk çıkışını gerçekleştirecektir. Başlatıldığı andan itibaren oyuncular, ödül kazanma şansı için üç gün süren bir dizi SAW temalı oyunda kendilerini deneyebilecektir.

Oyuncuların etkinliğe katılmadan önce, bir SAW oyun bileti satın almaları gerekiyor. Oyun NFT biletleri, üç NFT pazarında mevcuttur. Bunlar sırasıyla, Magic Eden, GameStop NFT ve Internet Game pazarlarıdır. Buna ek olarak, kullanıcılar 24 Ekim’de başlayacak olan halka açık satışlarda oyun biletlerini satın alabilecektir.

GameStop NFT’de 21 Ekim’de erken erişime özel bir satış gerçekleşecek. Bilet, oyunculara Acid Bath, Blood Bucket ve Incinerator ile ilk üç oyuna erişim hakkı kazandıracaktır. Tüm bu oyunlar Internet Game platformunda mevcuttur. Ayrıca üç gün için erişime açık kalacaktır. Ayrıca ekip, her oyuncunun katıldıkları mini oyunlardaki performansını yansıtacak şekilde oyun geçişlerinin meta verilerini güncellemeyi hedeflemektedir. Kazanmak için oyna seçeneğiyle ödüller dağıtılacaktır. Ayrıca mini oyun aşamalarının tamamında hayatta kalmayı başaran oyuncular, rastgele bir SAW NFT ve diğer dijital koleksiyonları kazanma şansına sahiptir. Açıklamalara göre en büyük ödül, yakında çıkacak olan SAW filminin bir NFT’sidir. Ayrıca bir Mutant Ape NFT’si büyük ödül olarak gösterilmiştir.

SAW Filminin Yükselişi!

SAW, Mark Burg ve Oren Koules ikilisi tarafından üretilen ve yönetilen bir korku filmi serisidir. Seri gişede, 1 milyar dolardan fazla gelir elde etmiştir. Ayrıca şu anda film endüstrisindeki en uzun süredir devam eden korku serilerinden biri olarak bilinmektedir. 27 Ekim 2023’e kadar Lionsgate ve Twisted Pictures’ın sinema salonlarında SAW’ın sonraki sürümünü yayınlaması beklenmektedir.

SAW’ın ortak yapımcısı Oren Koules, Lionsgate ve Autograph ile gerçekleşen son ortaklığın, küresel hayran kitlesinin dikkatini çekmek için doğru zamanda gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca Autograph’ın CEO’su Dillon Rosenblatt, tarafların SAW hayranlarına oyunlaştırılmış bir ekosistemde hayatta ilk kez Web3 deneyimi yaşatacağını açıkladı. Rosenblatt açıklamasında, ‘bu iş birliğinde yer alan her şey, korku filmi tutkunlarının deneyimlerini zenginleştirecek. Ayrıca başkaları da film serisine heyecan verici bir şekilde çekilecek’ dedi. Koleksiyon, tarafların SAW hayranlarını ikonik korku filmi serisine daha da yakınlaştırma amacının bir parçasıdır. SAW’ın popülaritesi ve girişimi ile diğer TV gösterileri de hayranlarının katılımını ilerletmek için Web3’ü araştıracaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Autograph, Cadılar Bayramına Özel Oyun için Ortaklıklar Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!