Kraft Foods, Metaverse ve NFT Alanına Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kraft Foods, Weinermobile için son Metaverse ticari marka başvurusunu, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine yaptı. Weinermobile, Amerika’da dolaşan ve Oscar Myer ürünlerinin reklamını yapan altı araçtan oluşan bir filo olarak bilinmektedir. İlk Weinermobile 1936’da yaratılmıştır. Ayrıca filonun sürücüleri, Hotdoggers olarak bilinmektedir. NFXhaber olarak, şirketin girişimlerinin detaylarını sizin için derledik.

Kraft Foods, Weinermobile Metaverse’ü Yaratıyor!

Şirketin başvuruları incelendiğinde, Weinermobile temalı bir sanal restoran planlandığı görülmektedir. Bu sanal restoranda kullanıcılar, birçok sanal aktiviteye katılabilecektir. Weinermobile Metaverse başvurusunda öne çıkan detaylar arasında en dikkat çekeni, NFT aracılığıyla kimlik doğrulamasıdır. Bu yöntem ile yiyecek ve içeceklerle ilgili indirilebilir resim, müzik ve video gibi sanal yiyecek ve içecek ürünleri, NFT’ler kullanılarak doğrulanacaktır.

NFT doğrulmasının yanı sıra, 3 başvuru daha bulunmaktadır. Birincisi hem sanal hem de gerçek ürünleri içeren sanal bir restoran işletmesidir. Ayrıca gerçek ve sanal dünyalarda eve teslim hizmeti sunmak bu girişimin birinci önceliğidir. İkincisi, NFT’ler ve ilgili sanal ürünler dahil olmak üzere çevrimiçi bir pazar yeri aracılığıyla çevrimiçi perakende tekliflerini içeriyor. Bu sayede kuruluş, sipariş ve benzeri olayları sanal dünyaya taşıyacak.

Son olarak, sanal bir restoran aracılığıyla sunulan eğlence hizmetleri dikkat çekmektedir. Bu hizmetler, müşterilerin ödül puanları ve sanal para birimleri kazanmalarına olanak tanır. Ödüller gerçek ve sanal dünyalarda kullanılabilecektir. Ayrıca Weinermobile tarafından sağlanan eğlence için kullanmak mümkündür. Bu girişim, Kraft Foods’un haziran ayında Metaverse ve NFT amaçları doğrultusunda Kraft, Jell-O, Kool-Aid, Velveeta, Lunchables, Oscar Mayer ve Philadelphia için ticari marka başvuruları göndermesinden sonra gelmiştir. Bu başvurulardan sonra tekliflerini geliştiren şirket, yeni ticari marka başvurularında bulunmuştur.

Şirketin Önceki Marka Başvuruları

Amerikan gıda üretim ve işleme holdingi Kraft Foods, Metaverse ve NFT’lere girmek için ilk olarak 7 Haziran’da girişimlerini başlattı. O dönemde, Kraft, Jell-O, Kool-Aid, Velveeta, Lunchables, Oscar Mayer ve Philadelphia için ticari marka başvuruları yaptı.

Şirketin 7 Haziran’da USPTO’ya sunduğu başvurulara göre, NFT ve Metaverse alanında faydalar sağlamak istiyor. İlk başvurularını yakından incelediğimizde, 6 temel hedef göze çarpmaktadır. Bunlardan birincisi, sanal yiyecekler ve içeceklerdir. İkincisi, NFT’ler ve NFT destekli ortamdır. Bu NFT destekli ortam ile NFT koleksiyonları çıkarılmak istenmektedir. Üçüncü olarak, token başvurusu bulunmaktadır. Şirket kendi yerel token’ını çıkararak, Web3’te yerini almayı hedefliyor.

Son iki başvuru yeni başvurunun ilk etabını oluşturmaktadır. Bunlar sırasıyla, sanal mallar ve özel pazar yeridir. Şirket yeni başvurusunda, bunları genişletmiştir. Kraft Foods, son dönemde gerçekleşen başvurularıyla Web3 alanına girmek ve büyümek istemektedir. Küresel çapta birçok şirketin giriş yaptığı alanlara girmek, şirketin yeni teknolojilerle ilgilendiğini ortaya çıkarmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kraft Foods, Metaverse ve NFT Alanına Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!