World of Women WoW Ödüllerini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mavi çipli NFT koleksiyonu World of Women, WoW Ödülleri’ni açıkladı. Son güncelleme, bu ayın başlarında ‘WoW Gala’ duyurusunun hemen ardından geldi. WoW’un yılın en büyük etkinliği olan Gala, üyelerini kutlamaya davet ediyor. Yaklaşan WoW Ödülleri, Gala’nın ana yönlerinden biri olacaktır. NFXhaber olarak detayları sizin için derledik.

WoW Ödülleri

World of Women, WoW Gala sırasında ilk WoW Ödüllerine ev sahipliği yapacaktır. Gala, 1 Aralık’ta Art Basel Miami’de gerçekleşecek. Ayrıca herhangi bir World of Women Galaxy sahibi, ödüle aday gösterilebilecektir. World of Women bir blog yazısında, ‘topluluğumuzun misyonumuza uygun yetenekli bireylerle dolu olduğunun farkındayız. Ayrıca bunun için sizi ödüllendirmek istiyoruz. Tüm WoW fam üyelerinin, Gala’ya katılıp katılamayacağını bakılmaksızın aday göstermeye, kampanyaya katılmaya ve bu sürece katılmaya teşvik ediliyor’ yazdı.

Açıklamalara göre, WoW ödüllerinde 8 kategori bulunmaktadır. Bunlar arsından birincisi, yaratıcı sanattır. Yaratıcı sanat, World of Women karakterlerine dayalı türetilmiş sanat eserlerine odaklanmaktadır. Ancak herhangi bir üye bir sanatçıdan eser sipariş etmişse, sanatçıya kredi vererek kategoriye girmesi gerekir. İkincisi, IP’nin yenilikçi kullanımıdır. Bu, WoW’ları etrafında yenilikçi bir ürün veya içerik oluşturan herkes için katılabilir kategori olarak düzenlenmiştir.

Üçüncüsü, Web3 eğitimine etki. WoW, başından beri kadınları güçlendirme ve toplumu eğitme konusunda ön saflarda yer almıştır. Bu kategori, insanları çeşitli yollarla NFT’lere eğiten ve yerleştiren sahipleri için tasarlanmıştır. Dördüncüsü, Web3 sürdürülebilirliği. Bu kategori, endüstriyi daha sürdürülebilir hale getirmeye katkıda bulunan üyeleri onurlandırmayı hedeflemektedir.

Beşincisi, Web3 ve sosyal adalet. Bu kategori, daha iyi bir dünya ve geleceği savunan tüm aktivistler içindir. Altıncısı, Dijital moda ve tasarımdır. Koleksiyonun karakterlerinin çoğu kendi moda girişimlerine sahiptir. Bu kategori World of Women ailesindeki tüm moda tutkunlarını öne çıkarmayı hedeflemektedir. Yedincisi, yaratıcı hikaye anlatımıdır. WoW topluluğundan tüm yazarlar, yaratıcılar ve hikaye anlatıcıları kendilerini bu kategoriye aday gösterebilecektir. Sekizinci ve sonuncusu, topluluk oluşturma kategorisidir. Bu kategori, WoW’un misyonunu destekleyen, inşa eden ve yürüten herkesi ödüllendirmeyi hedeflemektedir.

Başvurular Yakında Başlıyor!

Tüm World of Women Galaxy sahipleri sitede yayınlanan formu doldurarak herhangi bir kategoriye aday olabilir. Ardından, WoW ekibi 19 ve 24 Ekim tarihleri ​​arasında ilk finalistleri belirleyecektir. Her kategori için yaklaşık altı ila on kişi arasında kısa liste yayınlanacaktır.

Daha sonra, 24 Ekim ile 7 Kasım tarihleri arasında finalistler, oy için kampanya düzenleyebilecektir. Ayrıca tüm üyeler, World of Women web sitesindeki bir sayfa aracılığıyla finalistler için oy kullanabilecektir. 8 Kasım’da ekip, her kategoride en çok oylanan 4 adayı açıklayacak. Son olarak, kategoriler arasında ilk 4’ten biri, World of Women ekibi ve isimsiz sahiplerden oluşan bir jüri tarafından kazanan olarak seçilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
World of Women WoW Ödüllerini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!