Upland ve Gala Games Açık Metaverse Geliştiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Upland ve Gala Games, iki ekosistem arasında birlikte çalışabilirlik vaat eden ve platformlar arası oyunların kapısını açan yeni bir ortaklık gerçekleştirdi. İki Metaverse arasında değiş tokuş yapma yeteneğinin oyunculara yeni heyecan verici deneyimler sunması beklenmektedir. Ayrıca bu girişimin, ekosistemlerin dijital varlıklarına değer katması planlanmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Upland ve Gala Games Anlaştı!

İki şirket ortak bir duyuru paylaştı. Duyuruda verilen etkileşime bir örnek, ‘Upland’in Gala Games’in VOXverse’inde bir karargahı olacaktır. Ayrıca VOX, Upland’da mağazalar ve Dev Shop’lar açacak. Vox NFT sahipleri, ERC-721 NFT’lerini Vox ekosisteminden Upland ekosistemine taşıyabilecek’ denildi.

İki Web3 ekosistemi daha etkileşimli hale gelerek, kullanıcı tabanlarının ve deneyimlerin büyümesini beklemektedir. Katılımcılar varlıkları ellerindeyken ekosistemler arasında sorunsuz bir şekilde hareket edebilecektir. Bu deneyimi, daha heyecan verici ve çekici hale getirecek. Uplanders için bir başka artı da Upland ekosistemine heyecan verici yeni deneyimler getirecek VOX Geliştirici Mağazalarıdır.

Ortaklık, varlıkların birlikte çalışabilirliğinin Web3 ilkelerinden biri olan gerçek mülkiyeti ortaya çıkaracağı açık bir Metaverse’ün temellerini oluşturacaktır. Ayrıca dijital varlıkların ağlar arasında hareketi, başarmaya yardımcı olur. Ekosistemler güçlendikçe açık Metaverse güç kazanacaktır. Şirketler Metaverse sektöründe söz sahibi olmayı ve dünyayı Metaverse’e getirmeyi hedeflemektedir.

Ortaklık kapsamında, Upland’ın kurucu ortağı ve CEO’su Idan Zuckerman açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘başından beri, birlikte çalışabilirlik oluşturmak için benzer düşünceye sahip platformlarla yakın bir şekilde birlikte çalışmanın, açık bir Metaverse’le gelecekteki başarısının anahtarı olacağına inandık. Bu vizyonu paylaşan VOXverse ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca Gala Games ve Upland topluluklarının iki platformda birlikte yaratmak ve birlikte inşa etmek için bir araya gelmesinden heyecan duyuyoruz’ dedi.

Devamında açıklama Gala’nın Baş Strateji Sorumlusu James Olden’dan geldi. Olden, ‘Upland’in Blockchain oyun ve Metaverse alanındaki başarısı fark edilmedi. Ayrıca dünyalarımızı ve topluluklarımızı bir araya getirmek heyecan verici. Gerçek birlikte çalışabilirlik hedefimizi takip etmek ve alanı anlamlı bir şekilde ileriye taşımak istiyoruz. Onları VOXverse’e açık kollarla karşılıyoruz. Ayrıca VOX’un Upland’ı çeşitli şekillerde keşfetmeye başlaması için sabırsızlanıyoruz. Bunun nereye gittiğini görmek heyecan verici olacak’ dedi.

Uplands ve Gala Games arasındaki ortaklık açık Metaverse için oldukça önemlidir. Özellikle, her iki ekosistemdeki oyun deneyimini genişletecek olan VOXverse’nin neler başarabileceği merak konusudur. Piyasadan olumlu geri dönüşler alan ortaklık, yeni girişimlerine başlamıştır. Ayrıca piyasadan birçok kişi ortaklığa Gala Music’inde katılması gerektiğini savunmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Upland ve Gala Games Açık Metaverse Geliştiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!