NFTPay, Milan Jaram ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi kartı kullanarak web sitelerinde ve uygulamalarda NFT satın almanın kolay bir yolunu sağlayan şirket NFTPay, sanat eserlerini NFT’ler aracılığıyla başlatmak isteyen Artist Milan Jaram ile bir ortaklık duyurdu. Ortaklığa göre NFTPay ve Milan Jaram, NFT koleksiyonunu üzerinde beraber çalıştı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFTPay ve Milan Jaram NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü!

Popüler TV şovlarında ünlüleri tasvir eden Milan Jaram, dijital sanat için son AI teknolojisini kullanmaktadır. Jaram, oldukça fazla sayıda takipçiye sahiptir. Ayrıca sosyal medya videolarında 13 milyonun üzerinde görüntülenmelere ulaşmaktadır.

Son zamanlarda popüler hale gelen bu sanat eserlerinden biri, The Simpsons’ın gerçek hayatta nasıl görüneceğinin dikkat çekici bir tasviriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. NFTPay ile yapılan ortaklık, insanların kredi kartlarını kullanarak sanat eserlerini NFT’ler olarak satın almalarını sağlayacaktır.

NFT’ler alanında, yapay zeka (AI) tarafından üretilen NFT’ler bir süredir erişilebilir durumdadır. Ayrıca popülerlik kazanmaya devam etmektedir. 2018’de popülerlik kazanmaya başlayan bu özel NFT türleri, dünyanın her yerinden NFT meraklılarının ilgisini çekiyor. Ayrıca Jaram gibi sanatçılar, sektöre yavaş yavaş geçiş yapıyor.

Bu teknoloji, internetteki verileri tarayarak, girilen anahtar kelimeleri ve cümleleri kullanıp, benzersiz görüntüler oluşturmaktadır. Popüler bir örnek, geçen yıl 1,1 milyon dolardan fazla satılan Botto adlı bir robot sanatçısı tarafından oluşturulan NFT koleksiyonudur. Ayrıca NFTPay CEO’su ve Kurucu Ortağı Mike Krilivsky’ye göre şirket, yarattığı yüksek kaliteli dijital sanat nedeniyle Jaram’ın çalışmasına katılma kararı almıştır.

Eskiden daha geleneksel sanatla tanınan Jaram, şimdi popüler televizyon şovlarını, çizgi filmlerini ve popüler kültürü yeniden yaratmak için dijital grafikler kullanmaktadır. Bu sanat eserleri genellikle, takipçilerin çocukluk anılarını hatırlamalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca sanatı aracılığıyla yeniden yorumlanmasına olanak sağlamaktadır. Başka bir deyişle eserler, izleyicilerin geçmişine dayanmaktadır.

Banka Kartlarıyla NFT Almak!

NFTPay, kripto para birimleri ile geleneksel satın alma yöntemine alternatif olmaktadır. Bunun için kredi kartı kullanarak NFT’leri zahmetsizce satın alma özelliğini sunar. Şirket kısa süre önce ödeme sürecini basitleştirme girişimlerinin bir parçası olarak NFT Shark’ı tanıtmıştır. Bu platformun yardımıyla OpenSea’de, kripto para birimi ile bir NFT satın almayı basitleştirir. Normalde dokuz adımlı süreci artık sadece birkaç dakika içinde tamamlamak mümkündür.

NFT satın almak isteyen kullanıcıların kredi kartlarıyla ödeme yapmadan önce OpenSea’nin NFT sayfasına gitmeleri, o sayfanın URL adresini kopyalamaları ve ardından NFT Shark web sitesindeki uygun alana yapıştırmaları yeterli oluyor. NFTPay tarafından sağlanan ödeme portalı, pazaryerlerinin web sitelerine bir ödeme seçeneği olarak eklenebilmektedir. Bu şekilde, NFT’nin kullanımı daha fazla sayıda bireye hazır hale getirilebilir. Ayrıca bu özellik, Jaram gibi sanatçıların daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFTPay, Milan Jaram ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!