Meta, Metaverse Problemlerinden Kurtulamıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta, hala Metaverse uygulaması Horizon Worlds’ün hedef kitlesini bulmak için mücadele etmektedir. Bu hafta şirket, ayaklar dahil olmak üzere tamamen yeni avatarların bir videosunu yayınladı. Sunumun hazırlıksız olması, izleyiciler tarafından tepkilere neden oldu. Ayrıca şirket, bu yılın sonuna kadar aylık aktif kullanıcı hedefini 500.000’den 280.000’e indirdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Horizon Worlds Yeni Görünümünü Yayınladı!

Sosyal medya devi Meta, Metaverse uygulaması Horizon Worlds söz konusu olduğunda sorunlarla mücadele etmektedir. Geçen hafta sunduğu özel açılış konuşmasının bir parçası olarak şirket, platformun gelecek yıl sunacağı avatarların yeni grafik sunumunu içeren bir demo sundu. Ayrıca bu konudaki en büyük gelişmelerden biri, avatarları zemine bağlayan ve Metaverse’ü daha sürükleyici hale getiren bacakların varlığıydı.

Biraz kafa karıştıran sunumun ardından şirket, gelecekte uygulamaya nelerin geleceğini göstermek için bu videoyu yayınladığını açıkladı. Ayrıca animasyon segmentinin hareket yakalama da dahil olmak üzere yardımcı teknoloji ile oluşturulduğunu belirtti. Bu açıklama, şirketin sorunları çözmeden yeni girişimlerle uğraştığını ortaya çıkarmıştır. Bu da sektörde yeni eleştirilere neden olmuştur.

Meta Kullanıcı Çekmekte Zorlanıyor!

Meta’nın Horizon Worlds’te karşılaştığı en büyük sorun gövde altı görünüm değildir. The Verge’in yakın tarihli bir makalesine göre platform, yeni kullanıcılar edinmek için mücadele vermektedir. Ayrıca aylık 500 bin aktif kullanıcı sayısına ulaşma hedefini 280 bine indirmiştir. Şirket, şubat ayında uygulamanın yapısının bir parçası olarak 10.000’den fazla dünyaya sahip olduğunu belirtti. Bu dünyaların sadece yüzde 9’u 50’den fazla kullanıcı tarafından ziyaret edilmektedir.

Aynı şekilde rapor, çoğu kullanıcının platformu ziyaret ettikten bir ay sonra bir daha giriş yapmadığını ortaya koymuştur. Bu, kullanıcıların Horizon Worlds’ün sunduğu şeylerden sıkıldığını gösteren bir durumdur. Ancak platformlardan ayrılan sadece normal kullanıcılar değildir. Meta’nın çalışanları da bu kullanım durumlarını azaltmakta veya tamamen bitirmektedir.

Meta’nın Metaverse başkan yardımcısı tarafından Eylül’de yayınlanan ve çalışanları aktif olmaya davet eden bildiri bulunmaktadır. Platforma teşvik eden ve çalışanların Horizon Worlds’te harcaması gereken zaman kotalarının oluşturulmasına işaret eden iki not var. Bu durum Meta’nın sorunlarını göstermektedir. Şirketin sözcüleri, Meta’nın Metaverse planlarının çok yıllı bir çaba olduğunu dile getirmektedir. Ayrıca sürekli olarak platformda iyileştirmeler yapıldığı belirtilmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Meta, Metaverse Problemlerinden Kurtulamıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!