Coinbase’den dikkat çeken transfer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Coinbase, Avrupa’daki büyüme faaliyetlerine liderlik etmesi için Solarisbank AG’nin üst düzey yöneticisi Daniel Seifert’ı transfer etti. Solarisbank’te 2 yıldan uzun bir süredir operasyon sorumlusu olarak görev yapan Seifert’ın, San Francisco merkezli borsaya “Avrupa Bölge Müdürü” olarak katılacağı ifade edildi. Coinbase, yakın zamanda Hollanda ve İtalya’da düzenleyici kurumlara kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak kayıt yaptırmıştı. 

Aktarılan detaylara göre; uluslararası genişlemeyi bir öncelik haline getiren Coinbase, 2023 yılında düzenleyici onayı bekleyen kripto hizmetlerini Fransa ve İspanya’ya da genişletmeyi planlıyor. Şirket ayrıca, İrlanda ve Birleşik Krallık’ta da düzenleyici onayı almaya çalışıyor ve yetkililerle görüşmeler yürütüyor.  

Pek çok kripto şirketi, yakın zamanda üst düzey yönetici istifalarıyla gündeme geldi 

Öte yandan, Coinbase de diğer pek çok kripto para firması gibi hiperenflasyon ve ekonomik gerilemenin tetiklediği kripto kışından olumsuz bir biçimde etkilendi. Şirket, gelirlerinde ve işlem hacminde yaşadığı düşüş nedeniyle bu yılın başlarında çalışanlarının neredeyse beşte birini işten çıkardı ve şirket hisseleri yüzde 70’den fazla düşüş gösterdi.  

Coinbase’in bu zorlu süreçte Seifert’ı işe alması ise dikkat çekti. Yakın zamanda Kraken, OpenSea, Genesis ve Alameda Research gibi pek çok kripto şirketi, üst düzey yöneticilerinin istifalarıyla gündeme gelmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Coinbase’den dikkat çeken transfer
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!