Binance, kendi kripto fiyat endeks uygulamasını başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası Binance, CoinMarketCap’in (CMC) Binance endekslerini başlatmak için kendi “En İyi 10 Equal-Weighted Index” isimli endeks uygulamasını başlatacak. 

En iyi 10 Equal-Weighted Index, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi piyasa değerlerine göre en iyi 10 kripto paranın performansını ölçecek. Binance endeksleri, CoinMarketCap’in sağladığı fiyat bilgilerinden yararlanacak. 

Duyuruya göre, yatırımcıların kriptoların fiyat ve performanslarını değerlendirmelerine yardımcı olmak için, Equal-Weighted, her ay yeniden dengelenecek. Şimdilik yalnızca en iyi 10 kripto para ile başlayacak olan Equal-Weighted, önümüzdeki kasım ayında Binance’in Auto-Invest hizmeti aracılığıyla  yatırımcıların kullanımına sunulacak. 

Binance, gelecekte topluluğun “çeşitli ürün setlerinden oluşan daha fazla dijital varlık” ile daha fazla donatılmış endeks serileriyle buluşabileceğini söyledi. 

Uzun süren ve sert geçen kripto kışına rağmen, Binance ve diğer kripto endüstrisi devleri topluluğu daha da genişletmek için hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.  

Web3 geliştirme platformu Alchemy’nin yakın tarihli 2022 üçüncü çeyrek raporu, 2022’nin, Web3 alanındaki geliştirmeler için en önemli yıl olabileceğini kaydetti. 

Binance borsası, son zamanlarda hizmetlerini dünya çapında birçok pazara genişletti. Bununla birlikte Kazakistan, 6 Ekim tarihinde Binance’e dijital varlık hizmetleri sunabilmesi için kalıcı lisans verdi. Orta Doğu’da ise 2022 yılında bölgesel kullanıcı kayıtlarında yüzde 49’luk artış meydana geldi. 

Binance’in yeni fiyat endeks uygulaması haberi, neredeyse 547 milyon dolar değerinde olan 21’inci Binance Coin (BNB) yakım faaliyetlerini tamamlanmasının ardından geldi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, kendi kripto fiyat endeks uygulamasını başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!