Neo Tokyo Identities Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neo Tokyo Identities NFT’leri Ekim 2021’de piyasaya sürülmüştür. Projenin arkasındaki isimler YouTuber Alex Becker ve geliştirici Elliotrades’tir. NFXHaber olarak bu makalede Neo Tokyo Identities Nedir sorusuna cevap arayacağız. Gelin projeye hep birlikte göz atalım.

Neo Tokyo Identities Nedir?

Neo Tokyo Identities, 2018 kimlik ve 2500 kasa (vault) kartından oluşmaktadır. Distopik bir dünyada geçen 1987 yapımı anime filmi Neo Tokyo’dan ilham alınarak oluşturulmuştur. Bununla birlikte NFT koleksiyonunun filmle herhangi bir resmi bağı bulunmamaktadır. Yani koleksiyonun filmle olan ilişkisi ilhamla sınırlıdır.

Proje topluluk odaklı bir proje olarak tanımlanmaktadır. Alex Becker, koleksiyonunun tarihteki en adil NFT drop’u olduğunu iddia etmiştir. Ön satışı olmayan projede basım yapmak serbestken hem Becker hem de Elliotrades birer NFT’ye sahiptir. Projenin hedefi katılım kültürünü geliştiren topluluk odaklı bir proje inşa etmektir.

Neo Tokyo Identities’in ticaret hacmi açısından koleksiyonlar arasında 33. sırada yer aldığı ifade edilmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 125 Milyon Dolar’ı geçmiştir. Örneğin koleksiyondaki 1468 numaralı karakter, OpenSea’de 175 ETH’ye satılmıştır.

Neo Tokyo Identities NFT’leri Nedir?

Proje NFT’leri dört bölümden oluşmaktadır. Bunlar: Identities, Vault (Kasa) Cards, Item Caches ve Land Deeds.

Neo Tokyo Identities: Bunlar proje dünyasındaki karakterleri temsil etmektedir. Farklı sınıflara, yeteneklere, gözlere ve ırklara sahip erkekler veya kadınlardır. Sınıflar; sürücü, barmen, aşçı, işci, memur ve daha fazlasına uzanmaktadır. Toplamda 33 sınıf bulunmaktadır.

Vault Cards: Bunlar banka hesapları gibi çalışmaktadır. Kasada kredi notlarına, tedarik öğelerine sahip olunmaktadır.

Item Caches: Kullanıcıların karakterleri için toplayabilecekleri giyim, silah, otomobil vb. öğeleri temsil etmektedir.

Land Deeds: Çeşitli topluluklara yayılmış sanal arazilerdir. Üstelik yukarıdaki üç bölüme sahip olanlar, bu dördüncü bölümü ücretsiz olarak talep edebilmektedir.

Neo Tokyo Projesi, üyelerine ek gelir elde etme fırsatları ve üyelerine avantaj sağlayacak bir topluluk yaratmayı amaçlamaktadır. Ek olarak platformun projelerinden biri, NFT avatarlarının karakter olarak yer aldığı bir Neo Tokyo metaverse oyunudur.

Neo Tokyo Identities Nasıl Alınır?

Yatırımcıların bu NFT’leri almaları için öncelikle Ethereum (ETH) satın almaları gerekmektedir. Yatırımcılar, ETH satın aldıktan sonra bu ETH’leri kripto para cüzdanlarına aktarmalıdır. (MetaMask vb.) Son adımda ise yapılması gereken projenin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret etmek ve satın almayı gerçekleştirmektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Neo Tokyo Identities Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!