Balinalar Tarafından 135 Milyon Ripple (XRP) Satın Alındı; Sonraki Artış Yakın mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ripple’ın yerel kripto fiyatı olan XRP, dijital varlık piyasasındaki geniş satış hissinin ardından Cumartesi günü bir darbe aldı. Bununla birlikte, bu fiyat düşüşü, XRP’nin uzun süredir devam eden koşusunu da kırdı. Fiyat hareketi, kripto balinalarının cüzdanlarına daha fazla XRP madeni para eklemesine izin verdi.

Ripplebalinalar tarafından 135 milyon ripple (xrp) satın alındı; sonraki artış yakın mı? 2

Ripple (XRP) Balinaların Favori Tercihi mi?

Verilere göre, XRP fiyatı son 30 günde %46 arttı. Ancak Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük dijital varlıkların fiyatları aynı dönemde sırasıyla %4 ve %17 düştü.

Bu arada, XRP fiyatı son 24 saatte yaklaşık %4 düştü. Bu fiyat düşüşü balinaların ilgisini çekti. Balina Uyarılarına göre, 135 milyondan fazla XRO coin, birkaç kripto borsasından birden fazla bilinmeyen cüzdana taşındı.

Son 24 saat içinde balina cüzdanları tarafından 66 milyon doların üzerinde XRP parası satın alındı. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük işlem, 19,1 milyon dolardan fazla XRP biriktiren bir balina oldu. İşlem Bitstamp kripto borsasında gerçekleşti. Bununla birlikte, balinalar tarafından aynı borsadan 86 milyondan fazla XRP parası alındı.

Whale Alert ayrıca yaklaşık 122 milyon XRP’nin bilinmeyen bir cüzdandan diğerine taşındığını bildirdi. Bu arada, 10.7 milyon dolarlık XRP, satılmak üzere balina cüzdanından Bitstamp kripto borsasına taşındı.

Dava Kararları Token’a Yardımcı Oluyor mu?

XRP, basın zamanında ortalama 0,48 $ fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %52 azalarak 1,02 milyar dolara geriledi.

SEC ile uzun süredir devam eden yasal savaşa rağmen, Ripple’ın XRP’si en iyi 10 dijital para birimi listesinde kalmayı başardı. XRP, 24 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ancak, kritik davadaki son kararlar Ripple için iyi olduğunu kanıtladı. Yatırımcının duygularını XRP lehine pompaladı.

Balinalar Tarafından 135 Milyon Ripple (XRP) Satın Alındı; Sonraki Artış Yakın mı?
Bitcoin 19 Bin Dolarda Dururken, Cardano (ADA) Hafta İçerisinde %13 Düştü!
Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek?
İşte Yatırımcıların Chainlink’e (LINK) Yönelmesinin Asıl Sebebi!
Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Balinalar Tarafından 135 Milyon Ripple (XRP) Satın Alındı; Sonraki Artış Yakın mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Balinalar Tarafından 135 Milyon Ripple (XRP) Satın Alındı; Sonraki Artış Yakın mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!