Ziggy Marley NFT Koleksiyonu Yayınlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödüllü sanatçı Ziggy Marley, doğum gününü OneOf aracılığıyla bir müzik NFT koleksiyonuyla kutluyor. Sanatçı, hit şarkısı Beach In Hawaii’nin daha önce hiç duyulmamış bir demosunu piyasaya sürdü. Her NFT, Disney, Coemdy Central ve daha fazlasında yaptığı çalışmalarla tanınan Jim Mahfood’un benzersiz illüstrasyonlarıyla yaratılmıştır. Ayrıca her dijital varlık, deneyimler ve ödüllerle birlikte yatırımcılara telim edilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Ziggy Marley NFT Koleksiyonu

Sekiz kez Grammy kazanan Ziggy Marley resmi olarak NFT’lere giriş yaptı. NFT koleksiyonu, Beach In Hawaii şarkısının duyulmamış versiyonunu ortaya çıkarmaktadır. Koleksiyon, 17 Ekim’de yeşil müzik odaklı bir Web3 platformu olan OneOf aracılığıyla yayınlanacaktır. Demoya ek olarak, hayranlar Jim Mahfood tarafından dijital bir sanat eseri de alacaktır. İkonik illüstratör Cartoon Network, Marvel, Disney ile çalışıyor. Ayrıca kendisi birkaç çizgi roman dizisi yaratmıştır.

NFT’nin illüstrasyonu, Ziggy Marley’nin reggae stilini ve Beach In Hawaii’nin özünü yansıtmaktadır. Ayrıca Rolling Stones bir keresinde onu ‘güneşte ıslanmış gitarlarla yürek burkucu bir yalnızlığı maskeleyen hızlı adımlı bir şarkı’ olarak tanımlamıştır.

Ziggy Marley NFT koleksiyonu birçok sürprizle beraber piyasaya sürülecektir. Koleksiyonun 4 göze çarpan avantajı bulunmaktadır. Bunlardan birincisi, Ziggy Marley tarafından imzalanmış bir gitardır. İkincisi, yüzde 50 telif ücreti ile sınırlı sayıda Ziggy temalı ürün tasarlama şansı. Üçüncüsü, yaklaşan bir müzik festivalinde Ziggy Marley’nin performansına bir bilet. Dördüncüsü ve sonuncusu, Marley’nin yaklaşan tüm gösterilerine iki kişilik ömür boyu erişim olacaktır.

Bu fırsatlar göz önüne alındığında Ziggy’nin NFT koleksiyonu, herhangi bir müzik tutkunu için iyi bir tercih olarak görünmektedir. Sanatçı gelirin yüzde 100’ünü kendi yardım vakfı URGE’ye bağışlayacaktır. Organizasyon, Afrika ve Jamaika’ya odaklanarak dünya çapında çocuk sağlığı ve eğitim sistemlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Ziggy Markey koleksiyon ve platform hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘NFT koleksiyonum ve OneOf sayesinde hayranlarımın müziğimi ve Jim Mahfood’un mükemmel illüstrasyonunu bu yeni şekilde deneyimlemelerini dört gözle bekliyorum. Web3’teki ilk lansmanımı hayırsever URGE vakfımla birleştirmek istemekteyim. Bu müziğim ve işim için heyecan verici bir fırsat olacaktır’ dedi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ziggy Marley NFT Koleksiyonu Yayınlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!