Liverpool FC, Meta Mağazasında Meta Koleksiyonu Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liverpool FC Meta koleksiyonu, Meta’nın avatar mağazasında yayınlandı. Koleksiyon hem deplasman hem de iç saha forması ile avatarları içermektedir. Bu yeni koleksiyon kapsamında Meta ürünleri kullanıcıları, Liverpool’un ürünlerini satın alabilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Liverpool FC, Meta Koleksiyonu Başlattı!

Premier Lig kulübü Liverpool FC, sanal giyim koleksiyonunu Messenger, Facebook ve Instagram’daki Meta Avatar Mağazasında başlattığını duyurdu. Ayrıca bu yılın ilerleyen zamanlarında futbol kulübü, koleksiyonu sanal gerçeklikte piyasaya sürecektir. Kullanıcılar artık Meta Avatarlarını, takımlarını desteklemek için Avatar Mağazasından satın alınabilecektir. Ayrıca tüm kullanıcılar Liverpool FC formalarını avatarları üzerinde deneyebilmektedir.

Ürün yelpazesi, deplasman forması, ev takımı forması ve iki LFC markalı yaşam tarzı kıyafetinden oluşmaktadır. Ayrıca koleksiyon ilk olarak, Meta’nın Tayland, Meksika, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İtalya ve İspanya’daki Avatar Mağazasında satışa sunulmuştur.

Meta konu hakkında bir duyuru paylaştı. Duyuruda, ‘eğer bir Liverpool taraftarıysanız, kulüp büyük ihtimalle sizin büyük bir parçanızdır. Kulübünüze desteğinizi ifade etmek ve bazıları için yerel gururunuzu sergilemek için takımın formasını giyersiniz. Bununla beraber artık, sanal avatarınızla takımınızı dijital alanda temsil edebilirsiniz’ yazıldı.

Sanal dünya geliştikçe, avatarlar bireylerin etkileşim kurması ve yeni insanlarla tanışması için güçlü bir yöntem haline gelmektedir. Ayrıca Metaverse, spor sektörü için büyüleyici yeni ticari seçenekler sunmaktadır. Meta, Avatar Mağazasının geleceğe doğru önemli bir adım olduğunu belirtmektedir. Tarihsel olarak, mal satışları kulüpler için bir gelir kaynağı olmuştur. Bu nedenle, sanal ürün satma yeteneği, tamamen yeni bir gelir kaynağı açacaktır.

Meta Avatar Mağazasını Geçtiğimiz Aylarda Açtı!

2022’nin başında Meta, 3D Meta Avatarlarını sanal gerçekliğin ötesine taşıyarak onları Messenger, Facebook ve Instagram DM’leri ve hikayeleriyle tanıştırmıştır. Haziran ayının başlarında Meta, Meta Avatarlar Mağazasının lansmanını duyurdu. Şirket, kullanıcıların avatarlarını tercihlerine göre özelleştirebileceklerini belirtmiştir.

Meta, dijital alanın değiştiğini ve bunun büyük bir parçası olmak istediğini kaydetti. Ayrıca şirket, Meta Avatar ile markalara ve içerik oluşturuculara dijital alışveriş ve giyim denemeleri için bir platform sunmayı hedeflemektedir. Dahası kullanıcılar saç rengini ve göz rengini değiştirerek avatarlarını platformda özelleştirebilmektedir.

Mart ayının başlarında Liverpool, NFT dünyasına giriş yapmıştır. Kulüp, Liverpool FC Kahramanlar Kulübü koleksiyonunu başlatmıştır. Koleksiyon, geçmiş Liverpool kahramanlarının dijital sanat eserlerini içermektedir. Ayrıca beş günlük satış, Londra’nın ünlü müzayede evi Sothebys’de gerçekleşti. Kulübe göre, satıştan elde edilen fonların büyük bir kısmı kulübün hayır kurumu olan LFC Vakfı’na bağışlanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Liverpool FC, Meta Mağazasında Meta Koleksiyonu Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!