Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

En büyük ABD hisse senedi endeksleri Cuma günü sert düşüş yaşadı ve Bitcoin 20 bin dolardan reddedildikten sonra onu takip etti.

Bitcoin, 20.000 dolara yükselmeyi denedi, ancak bir kez daha başarısız oldu ve neredeyse bin dolar geri çekildi.

Altcoinler, dünkü büyük kazançların ardından tekrar kırmızıya döndü. Bunların hepsi Wall Street’teki kanlı Cuma gününün ardından geldi.

Bitcoin 20.000 Dolarda Durdu

Birincil kripto para birimi son zamanlarda oldukça sakindi, ancak ABD en son TÜFE rakamlarını açıkladığında her şey değişti. BTC, şiddetli bir şekilde birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 18.200 dolara düşmeden önce 19.000 dolarda kaldı. Ancak bu, varlık neredeyse 2.000 $ hızla fırlayıp 20.000 saat sonra 20.000 $’a ulaştığı için Rollercoaster’ın sadece başlangıcıydı.

Bu, yaklaşık bir hafta içinde en yüksek fiyat etiketi oldu ama uzun sürmedi. Bu seviyeyi geri almak yerine, ayılar ortaya çıktı ve BTC’yi güneye doğru zorladı. Bu nedenle, kripto para birimi kendisini 19.000 dolara gerilerken buldu.

Piyasa değeri bir kez daha 370 milyar doların altına düşerken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti hafif bir düzeltme gördü ancak hala %40’ın kuzeyinde duruyor.

Bitcoinhisse senedi düşüşlerinden sonra, bitcoin 20 bin dolardan keskin bir şekilde reddedildi! 3

Bu olumsuz fiyat gelişmeleri Wall Street’teki olayları taklit etti. Nispeten olumlu bir haftanın ardından, S&P 500, Nasdaq ve Dow gibi en önde gelen ABD hisse senedi endekslerinin tümü Cuma gününü günlük %3’e varan düşüşlerle kapattı.

Altcoinler Kırmızıya Döndü

Alternatif madeni paraların bulunduğu manzara, Ripple, MATIC, Avalanche ve diğerleri gibi birkaç etkileyici kazanç ile dün oldukça yükselişe geçti.

Ancak, çoğu şimdi Bitcoin’i güneye doğru takip etti. Ethereum 24 saat önce 1.350 dolara sıçradı, ancak o zamandan beri küçük bir geri çekilme onu 1.300 doların altına itti.

Ripple, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu, MATIC ve Uniswap’ın tümü bir günde %5’e kadar düştü. Solana, benzer bir günlük düşüşün ardından 30 doların altına düştü.

İlginç bir şekilde, Tron’un yerel kripto para birimi, daha büyük kapaklı alt’ların tek belirgin istisnasıdır. TRX %5’in üzerinde sıçradı ve 0.065$’a yakın işlem gördü.

Bununla birlikte, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri bir günde yaklaşık 30 milyar dolar gitti ve 920 milyar doların altına düştü.

Bitcoinhisse senedi düşüşlerinden sonra, bitcoin 20 bin dolardan keskin bir şekilde reddedildi! 4

Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!
14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)
Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!
Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!
Solana Fiyat Analizi: Ayılar Kontrolü Ele Aldıktan Sonra SOL %10 Düştü, Sırada 26 Dolara Düşüş mü Var?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!