CoinShares, NFT’ler Hakkında Bilgi Sunan Twitter Botunu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinShares, NFT’lerin mevcut adil piyasa değerini belirlemek için uzmanlar tarafından oluşturulan özel algoritmaları kullanan bir Twitter botu olan CoinSharesNFTAI’tı duyurdu. Ekip, bu botun Twitter üzerinde çalıştığını örneklerle gösterdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

CoinShares Twitter NFT Botunu Duyurdu!

Son zamanlarda işlem sayısı azaldığından, yatırımcılar bir NFT için gerçek fiyatlandırmayı belirlemekte zorlanmaktadır. CoinShares araştırma ekibi, bu tür sorunları çözmek için bir NFT Fiyat Endeksi oluşturdu. Bunun için bir mekanizma keşfettiklerini resmen açıkladılar.

CoinShares analistleri, satıcıların ve alıcıların, CoinShares’in gelecekte genişleteceği bir katalog listesinde NFT’nin adil piyasa değerini belirlemesine olanak tanıyan CoinSharesNFTAI botunu yarattı. Şirket bunu, CoinShares’in sanal ürünlere erişilebilirliği artırma temel ilkesini koruma hedefiyle yaptığını bildirdi. NFT değerlemelerini etkileyen belirli faktörler makul ölçüde ölçülebilirken, bazı ölçütler mekanizmaya dahil edilmemiştir. CoinSharesNFTAI modeli, NFT toplayıcılarının değerlemeyi tahmin etmek için erişilebilir tüm bilgileri analiz etmesine olanak sağlamaktadır. Bot, her özelliğin en iyi tahminini üretmek için değeri nasıl etkilediğine bakarak işlem ayrıntılarını incelemektedir.

NFT fiyatlandırması sıkıntılı bir süreçtir. Birkaç unsur NFT’nin maliyetini direk olarak etkiler. Bunlar kısaca incelendiğinde ilk olarak koleksiyonu çevreleyen hype göze çarpmaktadır. Ayrıca paket içindeki her NFT’nin nadirliği, yalnızca belirli topluluklara ulaşım, konuya ve ürünlere sağladığı bağlantı, koleksiyon içindeki işlem hacmi ve grup için önceden yapılmış ticaret anlaşmaları maliyet açısından önemli ölçütlerdir. Tahminleri olabildiğince kesin hale getirmek için CoinShares, NFT pazarının durumunu değerlendirmek için her pazartesi makine öğrenme algoritmasını kullanmaktadır. Bununla beraber bu sistem, hype ve benzeri faktörlerin incelenmesini içermektedir.

NFT Sektörü Bocaladı

Kripto kışı, sektörde hafif bir yavaşlamaya neden olmuştur. Yine de NFT pazarları oldukça büyük satışlar üretmeye devam etmektedir. Ayrıca NFT’ler merkezi olmayan finans (DeFi) alanında yeni uygulamalarda kullanılmaktadır. Oyunlar, sanat, fotoğrafçılık, müzik, koleksiyon ürünleri, spor ve diğer birçok NFT, eğlence dünyası ve modern kültürden sıklıkla etkilenen yaygın NFT’lerin tipik örnekleri olarak karşımıza çıkar.

Bu son gelişmeye rağmen CoinShares, mevcut kripto kışı tarafından test edilmeye devam edilmektedir. Tüm projeler olmasa da çoğu gibi, NFT projeleri daha iyi günler görmüştür. Şirketin CEO’su Jean-Marie Mognetti, sektörün ‘en az 18 ay daha zarar göreceğini’ dile getirmiştir. Ancak, hafif yükseltmelerin gelecek yılın ağustos ayına kadar gösterilmeye başlayabileceğini de açıkladı.

Stabilcoin TerraUSD ve onun kripto para birimi Luna’nın bu yılın başlarında daha büyük bir piyasa krizine yol açan düşüşünden bu yana, kripto para birimi değerleri bir düşüş eğilimine devam etmiştir. Ayrıca istatistikler, ABD enflasyonunun eylül ayında beklenenden daha hızlı arttığını ortaya koydu. Bu da piyasanın daha fazla zarar görmesine neden oldu. Ayrıca Federal Rezerv’in faiz oranlarını artırma temposunu sınırlayacağına dair beklentiler şu anda rafa kalkmış durumda.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CoinShares, NFT’ler Hakkında Bilgi Sunan Twitter Botunu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!