Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto para piyasası şu anda olumsuz makroekonomik koşullar nedeniyle mücadele ediyor. Özellikle Cardano, bu kripto krizinde en değişken kripto para birimlerinden biri oldu. ADA son 7 günde %15’e, son günde ise %5’e yakın düştü.

Cardanocardano (ada) kritik seviyede, peki nasıl performans gösterecek? 2

Bununla birlikte, Eight Global’in CEO’su ve büyük bir kripto analisti olan Michael van de Poppe, Cardano’nun bir fiyat artışı için hazır olduğuna inanıyor. Cardano fiyatları 2021’de yükselmeye başladığında Cardano’nun nihayet kritik destek seviyesine ulaştığını ortaya koyuyor. Mevcut fiyatın yatırımcıların ADA’da uzun süre devam etmesi için çok sağlam bir pozisyon olduğuna inanıyor.

Cardano (ADA) Neden Mücadele Ediyor?

Tüm kripto para piyasası şu anda küresel ekonomideki çeşitli olumsuz baskılar nedeniyle mücadele ediyor. En son Tüketici Fiyat Endeksi, ekonomide beklenenden daha kötü enflasyon seviyelerini ortaya koyuyor. Federal Rezerv, dünkü TÜFE verisinden önce zaten şahin bir duruş sergiliyordu. Niceliksel sıkılaştırma ve faiz artırımlarına girişiyordu. Kötü enflasyon verileri neredeyse kesinlikle Fed’in kısıtlayıcı duruşunu destekleyecektir.

Yakın zamanda açıklanan Üretici Fiyat Endeksi de ekonomide sürdürülemez enflasyonun altını çizdi. Fed, enflasyonun normale dönmesini engellemeyi en büyük önceliği olarak görüyor.

Durgunluk ve stagflasyon olasılığı da kripto piyasasının görünümüne zarar veriyor.

Ancak ADA yatırımcıları, kripto para biriminin temelde güçlü olduğuna inanıyor. DefiYield’den Yevhen Karpenko, Cardano’yu uzun vadede güçlü yapan faktörleri öne sürdü. Ouroboros fikir birliği mekanizmasının Cardano’yu diğer kripto para birimlerinden daha merkezi olmayan hale getirdiğine inanıyor. ADA’nın 1500’den fazla doğrulayıcı havuzuna sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Ayrıca ADA, diğer kripto para birimlerine kıyasla daha yüksek bir işlem hızına sahiptir. Şu anda saniyede 250’den fazla işlemi işleyebilir. Öte yandan, Ethereum’un 15 ile 45 arasında bir TPS’si varken, Bitcoin’in TPS’si 5’tir.

İzlenecek Önemli Olaylar

Piyasa katılımcıları 2 Kasım’da yapılacak FOMC toplantısını büyük bir ilgiyle izliyor. Federal Rezerv, bir sonraki faiz artırımına ilişkin kararını açıklayacak ve herhangi bir fiyat hareketi üzerinde büyük bir etkisi olacak.

Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek?
İşte Yatırımcıların Chainlink’e (LINK) Yönelmesinin Asıl Sebebi!
Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!
14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)
Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!