Liverpool FC taraftarları artık kulüp temalı avatarlar oluşturabilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Premier Lig kulübü Liverpool FC, taraftarlara kendi ürünleriyle dijital avatar oluşturma imkanı sunacak.

Liverpool, resmi intenet sitesinde 14 Ekim’de yaptığı duyuruda Meta, yani eski adıyla Facebook ile iş birliği yaptığını duyurdu. Liverpool’un sanal ürünleri, yeni ortaklık kapsamında Meta Avatars Store’da yer alacak.

Meta Avatars Store, Meta’nın Facebook ve Instagram gibi platformlarında kişiselleştirilmiş avatarlar oluşturulmasına olanak sağlayan bir mağazadır. Dünyaca ünlü markalara ait dijital kıyafetlerin kullanılabildiği mağaza hizmeti şu anda ABD, Kanada, Tayland, İspanya, İtalya ve Birleşik Krallık’ta kullanılabiliyor.

Meta kullanıcıları, bu iş birliğiyle avatarlarında artık Liverpool temalı eşofman takımları, 2022-2023 sezonu formaları ve takımın kendi koleksiyonundan diğer parçaları kullanabilecek.

LFC Dijital Kıdemli Başkan Yardımcısı Drew Crisp, iş birliğini şöyle yorumladı:

“Kendi Meta Avatars koleksiyonunu çıkaran ilk Premier Lig kulübü olduğumuz için inanılmaz heyecanlıyız. Bu, küresel taraftar kitlemizin Liverpool Futbol Kulübü ile dijital olarak etkileşime girmesi ve kulübün renkleriyle kendi avatarlarını oluşturmaları için mükemmel bir fırsat daha.”

Kaynak: Liverpool FC resmi internet sitesi

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Liverpool FC taraftarları artık kulüp temalı avatarlar oluşturabilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!