Doodles, Miami’de Gerçekleşecek Mini Golf Etkinliğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler NFT projesi Doodles, bu kış Miami’de büyük bir mini golf etkinliği gerçekleştireceğini açıkladı. 2 ve 3 Aralık tarihleri ​​arasında Miami Wynwood’da gerçekleşecek olan DoodlePutt etkinliği, Doodles topluluğunu golf etkinliğine katılmaya davet etmektedir. Doodles’ın popülaritesi 2022 yılında artış yaşamıştır. Aslında Doodles, NFT ayı piyasasında başarılı olan birkaç NFT projesinden biridir. Mevcut taban fiyat 8 ETH civarındadır. Ayrıca herhangi bir oynaklık belirtisi göstermemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Doodles, Golf Etkinliğiyle NFT Topluluğunu Güçlendirmeyi İstiyor!

Doodles, ağustos ayının tamamında ve eylül ortasına kadar tweet atmadıktan sonra kaybedilen hype’ı geri kazanmak istemektedir. 13 Eylül’de popüler NFT projesi, Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın Seven Seven Six ve diğer büyük firmalarının yardımıyla 54 milyon dolarlık öz sermaye fonu aldığını duyurmuştur.

Proje, geniş bir kapsayıcı topluluğa sahip son derecede popüler bir NFT projesidir. 10.000 renkli NFT bir yıl önce piyasaya sürülmüştür. Ayrıca bir topluluk olarak istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Şimdi ekip, Doodles NFT topluluğu için Miami’de mini golf etkinliği düzenleyecektir.

Bugün bir tweet’te ekip, ‘tarihi kaydedin. Yepyeni bir canlı deneyim olan DoodlePutt, 2 ve 3 Aralık’ta Miami’ye geliyor’ yazdı. Canlı deneyim kelimeleri özellikle dikkat çekici bir cümle seçimi olarak yorumlanmıştır. Bu yaratıcı ekibin ortaya ne çıkardığını görmek için bir fırsat olacaktır. Projenin arkasındaki ekip, çoğu NFT projesinden çok farklı şekilde çalışmaktadır. Golf etkinliğinin duyurusu bunun bir başka örneğidir. Son olarak, önümüzdeki haftalarda Doodles golf etkinliği hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağını açıklamıştır.

Doodles’ın Sessizliği Yatırımla Sonlandı!

Ekibin uzun süren sessizliğinden sonra popüler NFT projesi, sessizliğini bozdu. Bununla beraber yatırım duyurusuyla, tekrardan piyasalara döndü. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre, Reddit’in kurucu ortağının projesi Seven Seven Six, projeye 54 milyon dolarlık öz sermaye fonu sağladı. Seven Seven Six’e ek olarak, Acrew Capital, FTX Ventures ve 10T Holdings de bu fona katkıda bulundu.

Yapılan duyuruya göre Doodles, bu yatırımı müzik ve oyun alanlarında genişlemek için kullanacaktır. Ayrıca bu yatırım, koleksiyonun değerlemesini 704 milyon dolara ulaştırmıştır. Seven Seven Six kurucu ortağı ve Doodles yönetim kurulu üyesi Katelin Holloway, projenin hem dahili hem de harici olarak genişletilmesine de yardımcı olma görevini üstlenmiştir. Buna ek olarak Doodles koleksiyoncuları, gelecekteki girişimlere dahil olacaktır. Açıklamalara göre NFT sahipleri, lisans anlaşmaları gerekmeden NFT’lerini ticarileştirecektir. Ayrıca ekip, topluluk entegrasyonuna olan bağlılığı göstermek için NFT sahiplerini işe almıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Doodles, Miami’de Gerçekleşecek Mini Golf Etkinliğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!