Bitmart, Güney Afrika’da Yardımcı Program Destekli NFT’yi Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Afrika’nın önde gelen Bitcoin madenciliği donanım tedarikçisi Bitmart, Güney Afrika’da ilk olan, kamu hizmeti destekli yeni NFT koleksiyonunu tanıttı. Ayrıca Güney Afrika vatandaşlarının NFT’lere ve kripto para birimlerine olan ilgisini arttırılmaya çalışılacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Bitmart NFT Koleksiyonunu Başlattı!

Güney Afrika madencilik donanımı tedarikçisi Bitmart, kendi ülkesinde ilk kamu hizmeti destekli NFT’yi piyasaya sürdü. Bu NFT koleksiyonu, her kartı temsil eden bir NFT ile oynanabilir kart oyunu olarak tanıtılmaktadır. Ayrıca Güney Afrika vatandaşlarının NFT’lere ve kriptoya yatırım yapmaya başlaması için basit bir yaklaşım sunmaktadır. Şirket, bu NFT koleksiyonunun yalnızca NFT ve kriptoya yeni başlayanlar için değil, aynı zamanda kazançlarını artırmak isteyen daha gelişmiş yatırımcılar için de uygun olacağını söylemiştir.

NFT’nin faydaları arasında, kripto madenciliği, merkezi olmayan finans (DeFi) ve staking NFT sahipleri tarafından talep edilebilecek aylık getiriler bulunmaktadır. Şirket verilerine göre eylül ayı tahsilatına uygulanan getiri, yüzde 6,12 civarındadır. Bu bileşik faizin etkileri dikkate alınarak, bir yılda bir yatırımdan kazanılan orandır. NFT’nin birikmiş faizi üzerinden faiz kazanılabileceği anlamına gelmektedir.

Bitmart NFT koleksiyonu, pazar hacmine göre dünyanın önde gelen NFT pazarı olan OpenSea platformunda mevcuttur. Koleksiyonun bir NFT’sini satın almak için, öncelikle kullanıcıların OpenSea veya Bitmart web sitesinde bir token satın almaları gerekmektedir. Daha sonra, kullanıcılar OpenSea üzerinden koleksiyona ulaşabilmektedir. Ayrıca Rands (Güney Afrika birimi) ile ödeme yaparak doğrudan Bitmart’ın web sitesinden NFT satın alınabilmektedir.

Getiri NFT’leri, koleksiyondan 1 ile 10 arasında derecelendirilen NFT kartlarıdır. NFT’ler 0,05 ETH ile satışa sunulmuştur. Ayrıca yalnızca kullanıcının Bitmart NFT platformuna girişini sağlarken fayda sağlayacaktır. Her kartın seviyesine göre getiri oranları farklıdır.

NFT’ler Fayda Sağlayacak!

NFT’lerin oynanabilir faydasının yanı sıra, sahipleri NFT’nin piyasa değerinden de faydalanabilecektir. Ayrıca DeFi protokollerinde gelr etme şansları bulunmaktadır. Bu NFT’ler Polygon ağında barındırılmaktadır. Getiri ödülleri ağın yerel token’ı olan MATIC ile ödenecektir.

Şirket, NFT sahiplerine getiriyi ödemek için Bitmart’ın sermayesiyle, madencilik payı ile düzenli olarak doldurulduğunu açıklamıştır. Ayrıca 12 ay boyunca birisinin getirisini talep etmemesi durumunda getirisinin sermayeye iade edileceği ifade edilmiştir. Bitmart’ın NFT’lerinden birini satın alan herkes, koleksiyonlarına eklemek üzere ücretsiz bir getiri NFT kazanma şansı için bir yarışmaya katılacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitmart, Güney Afrika’da Yardımcı Program Destekli NFT’yi Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!