Barbie, Yeni Bir NFT Koleksiyonu İçin Boss Beauty ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barbie ve Boss Beauties, 15.000 parçalık NFT koleksiyonunu yayınlamak için iş birliği gerçekleştirdi. Koleksiyoncular, Barbie’nin yıllarca üstünde durduğu 250 meslekle ilgili NFT’leri basabilecektir. Ayrıca şirket, dünyanın her yerinde bulunan kızların, hayallerini gerçeğe dönüştürebilmesi için teşvik sağlamayı hedeflemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Barbie, Yeni NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

Barbie, Uluslararası Kız Günü’nü harika bir şekilde kutlamayı hedeflemektedir. Boss Beauties ile birlikte çalışan marka, Mattel Creations’ın resmi web sitesinde 15.000 NFT’lik bir koleksiyon piyasaya sürdü. Buna göre koleksiyon ürünleri, 1959’da piyasaya sürülen ilk ürünlerden bu yana Barbie bebeklerinin sahip olduğu 250 mesleği anmaktadır. Şeflerden astronotlara ve futbolculara kadar bu koleksiyon, net bir hedefle yaratılmıştır. Koleksiyonun birinci amacı, dünyanın dört bir yanındaki kızlara destek olmaktır.

Koleksiyona ek olarak iki marka, genç kızları eğitmek ve desteklemek için kaynaklar sunan Barbie Dream Gap Projesi’ne 125 bin dolar bağışlayacaktır. 125 bin dolar genç kadınlara burs ve mentorluk sunmak için Boss Beauty Vakfı’na teslim edilecektir.

İki şirket arasındaki ortaklık yıl içinde gerçekleşen ikinci iş birliğini ortaya çıkarmaktadır. Barbie ve Boss Beauties ilk olarak Mart 2022’de, sınırlı sayıda bir dijital varlık koleksiyonu yayınlayarak iş birliği gerçekleştirdi. Ayrıca Mattel, çeşitli Barbie kariyerlerini içeren bir NFT yayınladı. Amaç, teknoloji ve yaratıcılığın ön saflarında yer alan kadınları ve kızları güçlendirmekti. Barbie’ye göre son ortaklık, yalnızca yeni bir NFT koleksiyonu başlatmakla kalmayacaktır. Aynı zamanda 250.000 dolar gelir sağlaması beklenmektedir.

Şirket NFT Koleksiyonu ile Piyasaya Geri Döndü!

Barbie ile yakın zamanda genişletilen ortaklık, Boss Beauty’nin markasını ve fikri mülkiyetini tanıtmaya çalıştığını göstermektedir. Ayrıca ağustos ayında bir NFT projesi, küresel eğlence ajansı olan WME ile bir anlaşmaya varmıştır. Ortaklık, Boss Beauty’nin eğlence dünyasına açılma stratejisinin bir parçasıdır. Ayrıca işletmenin eylemleri, markanın IP’sini canlı etkinlikler, marka ortaklıkları ve film, televizyon, dijital fırsatları için kullandığını göstermektedir.

Ortak girişim, 10.000 NFT ve Super Boss Beauty’den oluşan NFT koleksiyonu için içerik oluşturmayı içeriyordu. Projeler, Power Gems ile aşılanmış NFT’ler olarak piyasaya sürülmüştür. Ayrıca Barbie dijital sanat dünyasına girmek için isteğini birkaç kez dile getirmiştir. Bebek üreticisi yakın zamanda Balmain ile ayında ortaklık kurdu. Bununla birlikte ikili, hazır giyim koleksiyonu, bir aksesuar serisi ve bazı NFT’leri piyasaya sürdü.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Barbie, Yeni Bir NFT Koleksiyonu İçin Boss Beauty ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!