OpenSea, Avalanche Blockchain Desteğini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacimce dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea, Avalanche Blockchain’i için desteğini başlattı. Başlatılan desteğe göre güncelleme, Avalanche ekosisteminde bulunan tüm NFT’leri görüntülemek, listelemek ve takas etmek için bir yer sağlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea Diğer NFT Pazarlarına Ayak Uydurdu!

Hacim olarak en büyük Blockchain’lerin çoğu, OpenSea tarafından desteklenmektedir. Bunlar arasında, Polygon, Ethereum ve Solana bulunmaktadır. Son duyuruyla NFT pazarı, kullanıcılarına Avalanche Blockchain’deki yeni işlevlere erişim sunan başka bir ana katman-1 için destek başlattığını açıkladı.

OpenSea, piyasada listelenen 80 milyondan fazla NFT’de, 20 milyar doların üzerinde işlem hacmiyle NFT’nin benimsenmesinde önemli bir oyuncu olmuştur. Bu ortaklığın amacı, NFT yaratıcılarına ve koleksiyonerlerine daha fazla zincir ve mümkün olan en iyi NFT seçimine erişim sağlamaktır. Avalanche’ın alt ağlarla yatay olarak ölçeklemedeki başarısı sayesinde, OpenSea kullanıcıları daha düşük işlem ücretlerinden faydalanabilecektir. Ayrıca daha hızlı işlem sürelerine sahip olacaktır. Öte yandan, 10’dan fazla Avalanche yerel projesi artık OpenSea’de yer alacaktır. Ayrıca daha fazla projenin eklenmesi için planlamalar yapılmaktadır.

Avalanche kullanıcıları, NFT’lerini Joepegs, Kalao, Campfire ve NFTrade gibi pazar yerlerinde listeleyebilmektedir. Ancak şimdi, NFT’lerini listelemek ve takas etmek için yüksek kaliteli bir yere sahip olmuşlardır. 2022’nin ikinci çeyreğinde OpenSea, NFT ticaret hacminde yüzde 180’lik bir artış yaşamıştır. Ayrıca yılın başında şirkette, 13,3 milyar dolarlık devasa bir değerlemeye ek 300 milyon dolarlık bir finansman turu gerçekleşmiştir. 404,6 milyon dolarlık satışla Avalanche, NFT satış hacmine göre yedinci en büyük Blockchain’dir. CryptoSlam verilerine göre, NFT pazarı son zamanlarda yavaşlamaktadır. Buna rağmen, Avalanche’daki NFT satışları son 30 günde yüzde 38,52 artarak 2,1 milyon dolara yükselmiştir.

NFT Piyasası Düşüşe Devam Ediyor!

Hem OpenSea hem de Avalanche tarafından görüntülenen NFT ticaretinin satış hacmine rağmen piyasa, kripto kışının bir sonucu olarak NFT’nin değerlemesinde keskin bir düşüşle karşı karşıya kalmıştır. Dune Analytics tarafından toplanan verilere göre, NFT sahipleri koleksiyonlarında yeniden satış değeri elde etmekte zorlanmaktadır. Ayrıca toplam işlem hacmi Eylül 2022’de yüzde 97 düşüş yaşamıştır. Genel olarak bakıldığında, 17 milyar dolardan 466 milyon dolara gerilemesi NFT piyasasının değerinin, düştüğünü göstermektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Avalanche Blockchain Desteğini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!