Elon Musk Yeni Ürün İçin Dogecoin Ödemesi Kabul Edeceğinden DOGE Fiyatı Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk Çarşamba günü The Boring Company’nin Burnt Hair parfümünün ödeme olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul edeceğini duyurdu. Sonuç olarak, DOGE fiyatı 0,057 dolardan düşük bir değerden 0,060 dolara kadar yükselerek %3’ün üzerine çıktı. Tesla’nın CEO’su, yeni ürünü tanıtmak için Twitter biyografisini “Parfüm Satıcısı” olarak bile değiştirdi.

dogecoinelon musk yeni ürün i̇çin dogecoin ödemesi kabul edeceğinden doge fiyatı yükseldi! 2

Elon Musk, Boring Company’nin Yanmış Saç Parfümünü Tanıtıyor

Tesla CEO’su Elon Musk, 12 Ekim’de bir dizi tweet’te tünel inşaat firması The Boring Company’nin Burnt Hair parfümünü tanıtıyor. Elon Musk, Twitter’da şişesi 100 dolar değerindeki parfüm ürününü satmak için Twitter biyografisini “Parfüm Satıcısı” olarak değiştirdi.

Ayrıca müşterilerin Burnt Hair parfümünü Dogecoin ile satın alabileceğini söyledi. Dogecoin’e olan bağlılığını gösteren Tesla CEO’su, ödemeler için Dogecoin’i tanıtmaya devam ediyor.

Elon Musk Pazar günü The Boring Company’nin 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan Burnt Hair parfümünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Bu, Boring Company’nin ikinci ürünü. Daha önce şirket, 20.000’den fazla ürünün satıldığı “Alev Silahı Değil” propanla çalışan alev makinesini piyasaya sürdü.

Kripto Twitter onu trollerken, Elon Musk ön siparişte 10.000’den fazla Burnt Hair parfüm şişesi sattı. Ancak Dogecoin topluluğu, Elon Musk’ın memecoin DOGE fiyatının artırmasından memnun.

Dogecoin (DOGE) Fiyatı Yükseliyor

Kripto piyasası, ABD TÜFE verileri ve yüksek yükselen ABD doları endeksi (DXY) öncesinde baskı altında olmaya devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatı yatay bir trendde hareket etmeye devam ediyor.

Bu arada, Dogecoin’in (DOGE) fiyatı, Elon Musk’ın parfüm promosyonunun ortasında bir günde %3’ün üzerinde yükseliyor. İşlem hacmi sabittir ve tüccarların ilgisinin olmadığını gösterir. 24 saatlik en düşük ve en yükseği sırasıyla 0.059 dolar ve 0.060 dolar.

Ayrıca Elon Musk, Twitter’ın 44 milyar dolarlık hisse başına 54,20 dolardan satın alınmasını kabul ettikten sonra Twitter için DOGE taahhüdü verdi. Ancak, Apollo Global Management ve Sixth Street Partners’ın anlaşmayı finanse etmekten vazgeçmesiyle ilgili dram bazı endişeleri artırdı. Ancak, firmaların anlaşmanın finansmanına hiçbir zaman katılmadıklarını söyledi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
58

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk Yeni Ürün İçin Dogecoin Ödemesi Kabul Edeceğinden DOGE Fiyatı Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!