Van Gogh NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürülecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern tarihin en ünlü sanatçılarından biri olan Vincent Van Gogh’a ait artık bir NFT koleksiyonu bulunmaktadır. Proje, Van Gogh vakfı ile Hong Kong merkezli küresel bir Web3 platformu olan Appreciator.io arasındaki bir iş birliği sonucunda piyasaya sürülecektir. İş birliği kapsamında, ilk Van Gogh NFT koleksiyonu oluşturulacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Van Gogh NFT Koleksiyonu

Proje, kültürel mirasın korunması için fon toplamayı hedeflemektedir. Ayrıca yerel sanatçıların gelişimini desteklemek için Blockchain ve NFT teknolojisini kullanmayı amaçlamaktadır. NFT’lerin fiyatları 880 dolardan başlayacaktır. Ayrıca özel bir NFT sanat eserine sahip olma şansı bulunmaktadır.

Yeni NFT koleksiyonunun kimliği Van Gogh Vakfı (VGSF) tarafından doğrulanmaktadır. Toplamda 39 NFT bulunuyor. Ayrıca geniş koleksiyonun ilk 6 NFT’si dün, yani 10 Ekim’den itibaren satışa sunulmuştur. Ardından, NFT’lerin geri kalanı da yıl boyunca piyasaya sürülecektir. İlk altı NFT, değişen fiyatlarla iki katmana ayrılmaktadır. Bunlar, Century ve Millenium NFT’lere bölünmüş çoklu ortam sanat eserleri olarak açıklanmıştır. NFT’ler, Appreciator web sitesi aracılığıyla satışa sunulmuştur.

Millenium NFT’leri, ilk 3 aşama olarak açıklandı. Bu üç sanat eserinin her biri 25 NFT’den oluşacaktır. Ayrıca her biri 9,850 dolardan toplam 75 NFT satılmaktadır. Bu NFT’ler bazı yardımcı programlarla birlikte gelmektedir. Ayrıca bu NFT satışları, yalnızca üyelere özel bir NFT satışı olacaktır. Gelecek nesiller için kültürel mirasın korunmasına yardımcı olmanın yanı sıra alıcılar, 7 özel avantaja ulaşacaktır. Bu avantajlar arasında en önemliler, vakıftan imzalı sertifika ve vakıftan hissedarlık belgesidir. Projenin arkasındaki ekip, üç Millenium NFT satın alan kurumsal müşteriler için bir kavak ağacı da dikecektir. Amaç vakfın, miras korunmasına nasıl katkıda bulunduklarını göstermektir.

Century NFT’leri 4 ile 6 arasında ki aşamaları içermektedir. Her biri 880 dolara olacak şekilde toplam 150 NFT bulunmaktadır. Bunlar, 50 NFT’den oluşan üç sanat koleksiyonudur. Bu NFT’ler ilk 3 aşamanın aksine sadece üyeler için değildir. Herkes tarafından kullanılabilmektedir. Ayrıca Century NFT paketinin bir parçası olarak, vakıftan imzalı sertifika teslim edilecektir.

NFT’ler Sanatçıları Yaşatmayı Hedefliyor!

Yeni NFT’ler Vincent Van Gogh’un, Hollanda’daki doğum alanından 39 mirasına farklı bir bakış açısı sunmaktadır. Ayrıca yerel sanatçılar tarafından yapılan bu yeniden canlandırmalar, sanatçının hayatında oldukça etkili olan Brabant’ın doğal manzarası, insanları ve kırsal yaşamına odaklanmaktadır. Bu ilk koleksiyondan sonra Hong Kong’lu sanatçılar, yıl boyu sürecek bir sonraki Van Gogh NFT’lerini yaratarak güzel sanatlar projesine katılacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Van Gogh NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürülecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!