Tether, Ethereum blokzincirindeki 8,2 milyon dolarlık USDT'yi dondurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev stablecoin ihraç şirketi Tether, Ethereum blokzincirinde bir grup USDT’yi daha dondurdu. Toplamda 8 milyon dolardan fazla kripto para dondurulmuş oldu.

Dev stablecoin ihraç şirketi Tether, Ethereum blokzincirinde bir grup USDT’yi daha dondurdu. Toplamda 8 milyon dolardan fazla kripto para dondurulmuş oldu.

Kripto izleme kaynağı Watcher Guru, 10 Ekim’de Tether’in üç USDT adresindeki varlıkları dondurduğunu tespit etti. 

Etherscan’den alınan verilere göre, üç adreste sırasıyla 3,4 milyon USDT, 1,95 milyon USDT ve 2,9 milyon USDT için dondurma işlemi gerçekleştirdi. Toplamda 8,2 milyon dolar değerinde USDT bulunduran adresler, bundan böyle varlıklarını başka bir yere taşıyamayacak.

Kaynak: Twitter

Tether sözcüsü, Cointelegraph ile gerçekleştirdiği röportajda,“Tether, dünya çapında kolluk kuvvetlerine soruşturmalarda dondurma gibi işlemler ile yardımcı oluyor” açıklamalarında bulundu. Şirket, yeni dondurma işlemlerinin nedeni hakkında yorum yapmayı reddederken, “Tether, dünya standartlarında uyum programının bir parçası olarak kolluk kuvvetleri ile gerçekleştirdiği herhangi bir iş birliği hakkında yorum yapamaz” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, son gerçekleştirilen USDT dondurma işlemleri, Tether’in Ethereum tabanlı USDT adreslerini kara listeye almasından oldukça farklı bir durum. Daha önce de bildirildiği üzere Tether, geçtiğimiz ocak ayında Ethereum’da 150 milyon dolardan fazla USDT bulunduran üç Ethereum adresini dondurmuştu. 

Düzenleyiciler ile aktif olarak iş birliği yapan Tether, ilk kez Kasım 2017’de bir USDT adresini kara listeye aldığından beri toplamda 795 Ethereum adresini kara listeye aldı. 

İlginizi çekebilir: Tether rezervinden finansman bonolarını çıkarmaya devam ediyor

Ethereum araştırmacısı Philippe Castonguay’ın derlediği Dune Analytics verilerine göre Tether, 2022 başlarından bu yana Ethereum tabanlı 215 USDT adresini kara listeye ekledi. 2021 yılında ise 357 adresi kara listeye almıştı. 

Kaynak: Dune Analytics

Son olarak CoinGecko’dan alınan verilere göre, yasaklanmış Ethereum tabanlı tüm cüzdanlardaki USDT miktarı, 443 milyonun üzerine çıkmış durumda. Bu da çeviri yayın saati itibariyle dolaşımda olan 65 milyar USDT’nin yüzde 0,64’üne tekabül ediyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether, Ethereum blokzincirindeki 8,2 milyon dolarlık USDT'yi dondurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!