LayerZero, Aptos’la Entegre Olacak • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cross chain bir uygulama platformu olan LayerZero, piyasaya çıktığında Aptos ile enterge edileceğini doğruladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Entegrasyon ile Aptos üzerinde geliştirilen uygulamaların zincirler arası hale getirmelerini sağlayacak. Böylece Blockchain’ler arası değer aktarımı daha da kolay hale gelebilecek.

LayerZero, 2022 Sonu Çıkması Beklenen Aptos ile Entegre Edilecek

Cross chain bir uygulama platformu olan LayerZero, 2022’nin sonunda çıkması beklenen Aptos piyasaya sürüldüğünde entegre olacağını açıkladı.

Aptos Labs, Twitter’dan yaptığı açıklamada LayerZero ile gerçekleşecek entegrasyonun güvenliğinin kullanıcı deneyimini daha da iyileştireceğini ve Aptos’ta yeni nesil uygulamaların önünü açacağını söyledi. Bu yeni nesil uygulamalar, cross chain olma özelliği taşır yani birden fazla Blockchain’de çalışırlar.

İlginizi çekebilir: JPMorgan ve Visa, Blockchain Ödeme Ağlarını Birleştiriyor

Aptos Blockchain’ler arasında çalışmanın Web3’ün benimsenmesi için kritik olduğunun altını çizdi. LayerZero’nun güvenlik önlemleri ve kullanıcı deneyimine verdiği önemle bunu desteklediği de eklendi.

LayerZero, LayerZero geliştirici ağında inşa edilen 20’den fazla en büyük Aptos uygulaması olduğunu iddia etti. Bu da, zincirler arası uyumlu bir uygulama oluşturma olanaklarından yararlandıkları anlamına geliyor.  

Aptos bu yıl 350 milyon dolarlık fon aldı. TVL’nin en büyük beşinci zinciri olan Solana’dan geliştiricileri kendi ağına çekmeye çalışıyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
LayerZero, Aptos’la Entegre Olacak • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!