Avalanche ağının toplam geliri, üçüncü çeyrekte yüzde 94 düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche blokzincir, kısa bir süre önce bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin mali raporunu açıkladı. Paylaşılan verilere göre; Avalanche ağının toplam geliri, söz konusu üç aylık dönemde yüzde 94,1 düşüş gösterdi.

Popüler blokzincir Avalanche, kısa bir süre önce yılın üçüncü çeyreğine ilişkin mali verilerini açıkladı. Paylaşılan bilgilere göre; Avalanche ağının toplam geliri, söz konusu üç aylık süreçte yüzde 94,1 düşüş gösterdi. Blokzincirin piyasa değeri ise yalnızca yüzde 3,3 oranında arttı. Bununla birlikte, ağdaki günlük işlem hacminin yüzde 65,5 düştüğü görüldü. Buna bağlı olarak Avalanche blokzincirdeki işlem ücretleri, yüzde 76,2 azaldı.  

Aktarılan detaylara göre; Avalanche’ın AvalancheRush isimli merkeziyetsiz finans (DeFi) girişiminin piyasa değeri de yılın üçüncü çeyreğinde, bir önceki 3 aylık döneme göre yüzde 27 düşüş gösterdi. Veriler ayrıca, Avalanche’daki NFT satış hacminin ve alıcı sayısının da sırasıyla yüzde 88 ve yüzde 34 azaldığına işaret etti. Ağdaki NFT satıcısı sayısı ise yüzde 25 arttı.  

AVAX token, geçen hafta yüzde 7’nin üzerinde değer kaybetti 

Öte yandan; son istatistikler, AVAX ‘token’ın da bir düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koydu. Popüler kripto paranın değeri, son 24 saatte yüzde 5,85’lik bir düşüş yaşadı. Aynı zaman diliminde 15,72 dolar seviyesine gerileyen AVAX’ın, haberin yazıldığı sırada 15,93 dolardan işlem gördüğü görüldü. Popüler kripto para, geçen hafta da yüzde 7’nin üzerinde değer kaybetmişti. Bu düşüşe rağmen AVAX’ın 24 saatlik işlem hacminin yüzde 100 artarak 209 milyon 217 bin 581 dolara ulaşması ise dikkat çekti.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; AVAX, güncel olarak yaklaşık 4 milyar 716 milyon dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük 17’nci kripto para birimi olma niteliği taşıyor. Uniswap (UNI), hemen AVAX’ın önünde gelirken listenin 18’inci sırasında AVAX’ı, Wrapped Bitcoin (WBTC) takip ediyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche ağının toplam geliri, üçüncü çeyrekte yüzde 94 düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!