Animoca Ortaklık Anlaşması, Cool Cats NFT Fiyatlarını Arttırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cool Cats NFT ve Animoca Brands geçtiğimiz günlerde bir ortaklık duyurusu paylaşmıştır. Cool Cats NFT koleksiyonunun taban fiyatı, duyurunun hemen ardından yüzde 14 arttı. 22. sıradaki Ethereum (ETH) NFT girişiminin minimum fiyatı 3.4 ETH’ye yükselmiştir. Ayrıca Cool Cats NFT taban fiyatı, eylül ayından bu yana yüzde 65,85 artarak NFT programının başarısına katkıda bulunmuştur. Cat NFT koleksiyonunun NFT satışları üç katına çıktı. Cool Cats’in satış hacmi, yatırım duyurusunun ardından 24 saat içinde yüzde 200’ün üzerinde artış yaşamıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Cool Cats ve Animoca Markaları İş birliği Gerçekleştirdi!

Cool Cats NFT girişimi, oyun gibi gelişmekte olan pazarlarda çeşitlenmesine yardımcı olmak için NFT fonu Animoca Brands’tan stratejik finansman almıştır. Ortakların açıklamasına göre iş birliği, Cool Cats’in sunduğu oyun yelpazesini artırmak da dahil olmak üzere küresel ölçekte en tanınmış NFT markası olmasını hedeflemektedir. Ayrıca güçlü bir medya ve içerik firması haline gelme hedefine de yardımcı olunacaktır.

9.999 karikatür kedi avatarıyla Cool Cats, Temmuz 2021’de piyasaya sürülmüştür. CryptoSlam verilerine göre, girişimin şu ana kadar 369,2 milyon dolarlık bir NFT hacmi ürettiği bilinmektedir. Son duyuru, Cool Cats satışlarının yüzde 220 arttığı anda yapılmıştır. Eylem GameFi endüstrisindeki sponsorları, yaratıcıları ve oyuncuları birbirine bağlayan çevrimiçi bir platform olan Animoca üyesi GAMEE ile 1 Eylül’de yapılan anlaşmanın ardından gerçekleşmiştir.

Yatırımın Hedefi

Animoca, Cool Cats’in dünya çapındaki en büyük NFT markası olma hedefini destekleyecektir. Ayrıca oyun ürünlerini genişletmek dahil olmak üzere güçlü medya ve içerik firması olma hedefine odaklanacaktır. Bu, Cool Cats için önemli bir iş birliğinin başlangıcı olacaktır. Özellikle Animoca’nın etkisinin büyük NFT, oyun ve Metaverse başarılarından bazılarına katkıda bulunması, ortaklığın değerini arttırmaktadır. Animoca, The Sandbox ve Sky Mavis/Axie Infinity gibi piyasadaki en büyük Blockchain oyun projelerini desteklemektedir. Ayrıca bu oyunlara finansal destek sunmaktadır.

Şirket, oyun ekonomisine ayrılmış 150 milyon dolarlık yatırım turu düzenleyerek Axie Infinity’deki yatırımını ikiye katlamıştır. Bu yatırım, ekonomisi kripto tarihinin en büyük saldırılarından zedelenen Axie Infinity için potansiyel olarak bir cankurtaran olacaktır.

Animoca Brands Metaverse’te yükselişini sürdürmektedir. Ayrıca Cool Cats’in gelecekte daha da büyümesi için büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanmaktadır. Bu girişim, Animoca Brands’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu ile Cool Cats’in yönetim kurulu başkanı Ken Cron’un yer aldığı uzun süredir devam eden bir ortaklığın sonucudur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Ortaklık Anlaşması, Cool Cats NFT Fiyatlarını Arttırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!