Aespa, NFT Koleksiyonunu Başlatmak için Blake Kathryn ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT’nin eğlence endüstrisindeki popülaritesi, gün geçtikçe artış yaşamaktadır. Aespa ve sanatçı Blake Kathryn arasındaki son iş birliği bunu yeni bir boyuta yükseltti. Açıklamalara göre ikili, Sotheby’s Metaverse’te sınırlı sayıda NFT koleksiyonunu ortaya çıkarmak için ortaklık kurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Aespa NFT Koleksiyonu

Görsel sanatçı Blake Kathryn ve K-Pop grubu aespa arasındaki son ortaklık, özel bir NFT koleksiyonunu tanıtacaktır. Connecting Dotts, anlaşmadaki diğer bir ortak olan INVNT.ATOM ile hızla değişen dijital alanda varlıklarını oluşturmak için markaları, içerik oluşturucuları ve yetenekleri birbirine bağlama konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Firma, dijital ekosistem için yenilikçi deneyimler sunan, marka stratejisinde lider bir küresel oyuncu olarak tanınmaktadır.

K-Pop grubu, çevrimiçi avatarları olan dört üyeli bir gruptur. Grubun her NFT parçası, avatarlarının yanı sıra grubun ilgili üyesinin kişiliğini, kimliğini ve imzasını içerecektir. Geliştiriciler, ünlü NFT sanatçısının yeteneklerini sergileyerek Blake Kathryn’in çalışmalarının yaratıcılığıyla birleştirecektir. Ayrıca koleksiyon, farklı yer ve zamanlarda satın alınmak üzere halka açık olarak satışa sunulacaktır.

Üç parçalı koleksiyon, bir hafta sürecek müzayede etkinliği sırasında 48 saat boyunca satışa sunulacaktır. Ayrıca teklif sahipleri, sabit miktarda bilet ve Limited Edition NFT’lerle kripto para ve kredi kartlarını kullanarak fiyatlarını stake etme şansına sahip olacaktır. Özel sanat ve lüks ürünler için dünyanın önde gelen pazarı Sotheby’s, Hong Kong’daki sanat eserlerinin sergisine ev sahipliği yapacağını açıklamıştır. Ayrıca sergi, 13 ile 20 Ekim arasında Sotheby’s Galleries’de New York’ta gerçekleşecektir.

Metaverse ve Yaratıcılık Birleşecek!

Entertainment, başından beri Aespa’nın geleceğe yönelik bir organizasyon olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca firma, temel marka kimliği oluşturmak için Metaverse ve bitmeyen yaratıcılığı ile birleşen teknolojiyi benimsemiştir. Şirket, markanın tüketici memnuniyetini sağlamak için ortaya çıkan değişikliklere doğru kaymasına olumlu yanıt verdiğini kaydetmiştir. Aespa NFT koleksiyonu, Web3 alanındaki ünlü kadın sanatçı Blake Kathryn ile ortaklaşa hazırlanmış bir tasarımdır. Ayrıca Entertainment’a göre bu, Aespa’nın Web3 endüstrisi ile olan ilişkisini daha da genişletecektir.

Kathryn son gelişmenin, sınırları zorlayarak ve gerçek ile sanal arasındaki uçurumu kapatacağını dile getirmiştir. Ayrıca anlatıları değiştirmeye çalışan kadın sanatçıların başarılarını sergilemesini hedeflemektedir. Sotheby’s NFT Başkanı ve Dijital Sanatçı Michael Bouhanna, NFT’lerin uyarlanabilir hale geldiğini ve koleksiyonerlerin en sevdikleri sanatçılarla etkileşim kurmaları için daha fazla yol açtığını söylemiştir.

Bouhanna, NFT’lerin ve dijital sanatların dijital ve fiziksel dünyaları bir araya getirebileceğini yansıttığını dile getirmiştir. Ayrıca Connecting dotts’tan Rita Magnus, K-pop’un toplumun etrafındaki şeylere kabul edilebilir anlamlar verdiğini düşünmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aespa, NFT Koleksiyonunu Başlatmak için Blake Kathryn ile Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!