ABD’nin En Büyük Bankalarından Biri Olan BNY Mellon Kripto Para Saklama Hizmeti Sunacak: New York Regülatöründen Onay Aldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük custody bankası Bank of New York (BNY) Mellon, kripto para birimlerinin saklanması konusunda New York regülatöründen onay aldı.

Wall Street Journal’ın 11 Ekim tarihli haberine göre BNY Mellon, kurumsal müşterilerini kripto paralarını saklama konusunda destekleyeceklerini söyledi. Açıklamada, bankanın geleneksel yatırımların yanı sıra kripto para birimlerini de saklayan “ilk ABD bankası” olacağı belirtildi.

Alınan onay ile birlikte banka, kurumsal müşterilerine ait hisse senedi, tahvil ve emtia gibi varlıklarına sunduğu hizmetleri kripto paralar için de sunacak.

BNY Mellon CEO’su Robin Vince, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Finans sektörünü ileriye taşımaya yardımcı olduğumuz için heyecan duyuyoruz.

ABD’nin en eski bankası BNY Mellon, daha öncelerde de kurumsal müşterileri için kripto para birimleriyle oldukça ilgiliydi. Bu yılın başlarında banka, kullanıcılarının kripto işlemlerini izlemek için blockchain yazılım şirketi Chainalysis ile ortaklık kurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’nin En Büyük Bankalarından Biri Olan BNY Mellon Kripto Para Saklama Hizmeti Sunacak: New York Regülatöründen Onay Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!